Profita de consiliere gratuita la standul CV Experts din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti

Profita de consiliere gratuita la standul CV Experts! Pune-ti CV-ul la punct cu ajutorul specialistilor in resurse umane.

Daca vrei sa fii sigur ca CV-ul tau nu este un impediment in obtinerea jobului mult visat, ca arata impecabil si ca nu contine greseli, vino la standul CV Experts din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti! Specialistii in resurse umane te vor indruma pentru a avea un CV de nota 10. Acestia te asteapta vineri si sambata sa iti ofere feedback gratuit pe CV.

Profita de aceasta sansa si viziteaza standul CV Experts inainte de a merge la companii. Odata ce integrezi sfaturile specialistilor in CV-ul tau de pe www.hipo.ro, acesta se actualizeaza in mod automat si in baza de date a companiilor, iar sansele tale de a obtine jobul dorit cresc considerabil.

Pentru ca ne dorim sa iti faci o parere cat mai clara despre cum va fi interactiunea cu specialistii de la standul CV Experts, i-am invitat pe acestia sa ne raspunda la cateva intrebari. Avem placerea sa sa aflam informatii valoroase de la:
 
 • Gabriel Chicioreanu, Cofondator Bune Practici in HR si Cariera ta in HR
   
 • Carmen Cuculescu, Consilier in cariera certificat GCDF/ Trainer autorizat/ Fondator al proiectului Learning Life Romania
   
 • Petruta Stoica, Consilier vocational certificat/ Colaborator Learning Life Romania
   
 • Dana Bradovinschi, Consultant resurse umane, AIMS HR outsourcing


Potrivit celor 4 specialisti, cele mai frecvente greseli care apar cand redactezi un CV sunt:
 
 • Absenta obiectivului profesional sau enuntarea lui intr-un mod ambiguu si neprofesionist
 • Enuntarea experientei profesionale intr-o ordine aleatorie
 • Greseli gramaticale si de ortografie, cuvinte lipsa, fraze/propozitii fara sens
 • Adrese de e-mail si imagini care nu sunt profesionale
 • Inseararea unor aspecte irelevante pentru specificul locului de munca la care aplici

Daca va intrebati care sunt cel mai importante aspecte pe care angajatorii le urmaresc in CV-uri?


„Un CV de succes trebuie sa fie usor de citit si sa contină informatiile relevante pentru angajator. De aceea, personalizarea CV-ului e foarte importanta si trebuie sa fie facuta cu ambele teluri de mai sus în minte:

Carmen Cuculescu, Consilier in cariera certificat GCDF/ Trainer autorizat/ Fondator al proiectului Learning Life Romania, considera ca:

1. Pentru a fi usor de citit: CV-ul trebuie sa fie bine structurat, informatiile cheie trebuie sa iasa in evidenta si nu trebuie sa fie prea lung (1-2 pagini).

2. Pentru a fi relevant: CV-ul trebuie personalizat pornind de la anuntul la care aplici si in functie de experienta pe care o ai. De asemenea el trebuie sa contina cuvinte cheie din anunt (deseori selectia initiala se face automat in functie de criterii de experienta, limba straina si cuvinte cheie). Atunci cand ai experienta relevanta in domeniul in care aplici, ea va fi mai relevanta pentru angajator decat studiile si trebuie prioritizata in structura CV-ului. ”


Gabriel Chicioreanu
, Cofondator Bune Practici in HR si Cariera ta in HR, este de parere ca „Un element important pe care un recrutor il are in vedere cand parcurge un CV este continutul acestuia, ce trebuie sa fie relevant pentru postul la care candidatul isi exprima aplicatia sa.

Conteaza sa aplice acolo unde este concludenta experienta si educatia sa, caci sunt rare momentele in care un angajator preia de la zero experienta un nou angajat, desi sunt si astfel de situatii.

De asemenea este important sa fie intocmit corect gramatical, iar pentru CV-urile completate in diverse limbi straine, acestea, de asemenea, sa fie corect scrise. ”


Petruta Stoica
, Consilier vocational certificat/ Colaborator Learning Life Romania ne-a declarat ca „un CV reprezinta cartea de vizita catre un nou loc de muncă. Datele personale – nume si prenume, numarul de telefon, trebuiesc trecute la vedere.

Este foarte important pe ce punem accentul in functie de pozitia pentru care aplicam, iar CV-ul trebuie sa contina toate informatiile relevante pentru angajator.

Personalizarea CV-ului e uneori foarte utila si poate face diferenta.

De asemenea ar fi potrivit sa folosim un limbaj asemanator cu cel al companiei la care dorim sa aplicam. ”

Nu stii in ce format sa-ti faci CV-ul, Europass sau personalizat? Iata ce spun specialistii in HR:

„Cu exceptia situatiilor in care in anunt se specifica clar sa trimiti CV-ul in format Europass, cel mai bine este sa ai un CV personalizat in care sa poti evidentia cele mai importante aspecte care te pun in valoare. Te poti inspira din rubricile Europass-ului pentru a-ti construi propriile rubrici si a te asigura ca nu iti scapa aspecte importante, dar fa-ti propria structura.”, Carmen Ciuculescu.

Dana Bradovinschi
, prefera varianta CV-ului personalizat, care ne defineste si arata modul in care gandim, nivelul de creativitate si reflecta pasiunea pentru ceea ce facem.

Un CV standard ne ingradeste doar la a comunica o parte din background-ul nostru profesional si a enumera cateva hobby-uri.

M-a impresionat CV-ul unui candidat pentru o pozitie de Graphic Designer care a reusit cu ajutorul vizualului sa transmita diferenta intre arta si meserie.”

„Daca prin anuntul de recrutare nu se solicita aplicarea prin CV-ul in format Europass, un CV personalizat, care sa respecte si regulile generale de structura, poate constitui un avantaj si poate valoriza candidatul.

In multe situatii, personalizarea CV-ului exprima si interesul candidatului pentru postul respectiv si angajatorii, pe langa multe alte criterii iau in calcul si acest aspect. ”, ne-a comunicat Petruta Stoica.

Asadar, daca vrei ca CV-ul tau sa fie remarcat, sa ai certitudinea ca ii vei impresiona pe angajatori, te asteptam la standul CV Experts din cadrul Angajatori de TOP sa discuti deschis cu specialistii care vin special pentru tine, pentru a te indruma in cariera si pentru a-ti oferi cele mai utile sfaturi in ceea ce priveste parcursul prfesional pe care il poti avea in cadrul companiei preferate.
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti