Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatori de TOP Bucuresti – cel mai scurt drum de la candidat la angajat



Porneste pe cel mai scurt drum de la candidat la angajat pe 20 si 21 octombrie, la Sala Palatului. Cel mai mare targ de cariera revine cu o noua editie in aceasta toamna si iti aduce o multime de oportunitati de cariera.

Conform studiului ManpowerGroup referitor la perspectivele fortei de munca in Romania, angajatorii din Bucuresti si Ilfov raporteaza o crestere a previziunii nete de angajare de peste 20%.

De asemenea, in acest an, 44% dintre companiile care au participat la studiul Raportul “Piata fortei de munca in 2017” considera ca numarul de angajati va creste cu un procent de peste 10%, iar 40% dintre companii estimeaza ca vor angaja personal, dar sub 10%.



Angajatori de TOP Bucuresti reprezinta o intreaga experienta concentrata in jurul carierei tale

La evenimentul din aceasta toamna participa 100 de angajatori. Nume mari de companii vor fi prezente timp de 2 zile in cadrul celui mai important eveniment de recrutare.

Cateva dintre acestea sunt: Microsoft, HP, Accenture, BCR, British American Tobacco, Telekom, Dell, Kaufland Romania, Genpact, Raiffeisen Bank etc.

In plus, la standurile companiilor, vizitatorii pot avea parte de experiente inedite si surprize precum photo booths, gadget-uri si concursuri. Daca ajungi la eveniment, nu uita sa treci pe la standul CV Experts, poti obtine gratuit consiliere pe CV.

Citind aceste randuri te gandesti ca ti-ar fi placut sa fii si tu la targ? Ei bine, poti! Vino in aceasta toamna pe 20 si 21 octombrie la Sala Palatului.

De ce sa participi la Angajatori de TOP Bucuresti?

1. Este locul perfect in care poti interactiona cu companii de top care recruteaza anul acesta in Bucuresti si orasele din apropiere, dar poti afla si cat mai multe informatii si detalii de la specialisti in resurse umane, participand la workshop-urile de cariera oferite de reprezentantii companiilor participante. Workshop-urile vor aborda teme pentru dezvoltarea abilitatilor si competentelor in cadrul SkillShop-urilor, dar si teme mai tehnice, pentru pasionatii de tehnologie si IT in cadrul TechTalks (conferinta internationala care abordeaza teme precum IoT, AI, Robotica etc si Techlab-uri care acopera aspecte legate de Software Development, Web&Mobile, IOT, Telecomunicatii).

2. Continuand traditia din primavara, toamna aceasta la TechTalks, pe langa, Innovation Corner (zona de gadget-uri – drone, robotei, imprimante 3D) am creat si zona de Networking, locul unde vei putea face schimb de idei si vei putea impartasi pareri despre noutatile din industrie. Nu uita sa te inscrii si la conferintele si Techlab-urile sustinute de Microsoft, Nokia, Continental, Wipro si Elektrobit.

3. Michelin Romania, DELL, IKEA, Wipro LTD, JTI Romania, DB Schenker, Regina Maria, BCR si alte companii de top pregatesc SkillShop-uri pentru participanti. Nu uita sa te inscrii din timp, deoarece locurile sunt limitate!     

4. Pentru ca ne dorim in continuare ca toti participantii la evenimentul nostru sa exceleze in procesul de selectie te asteptam si toamna asta in zona CV Experts pentru a beneficia de consiliere gratuita si pentru a afla ce elemente din CV-ul tau ar putea fi imbunatatite. 

5. Nu uite de concursul acestei editii! Tot ce iti trebuie este CV-ul barcode printat.
Premiul este un Laptop Macbook Air! Afla cum poti participa aici.

6. Daca esti la inceput de drum si ti-ar placea sa te implici intr-un program de internship sau traineeship, unele companii participante lanseaza in premiera in cadrul evenimentului programe de practica si internship & trainee.

7. Ne-am gandit ca ai nevoie de pregatire si inainte de targ, asa ca am lucrat la Ghidul Gratuit cu "Perspectivele salariale in 2017" care te va ajuta sa afli mai multe despre estimarile angajatorilor cu privire la evolutia salariilor in 2017, beneficiile pe care acestia le vor oferi angajatilor pe langa salariu si avantajele pe care le vei avea daca participi la eveniment. Vei avea acces gratuit la el, imediat dupa ce te inscrii la eveniment.



Cine recruteaza la Angajatori de TOP in aceasta toamna?

100 de companii ofera 5000 de joburi! Daca esti in cautare unui loc de munca, stii unde trebuie sa ajungi. Fie ca esti profesionist, student sau proaspat absolvent la Angajatori de TOP Bucuresti, cu siguranta iti vei putea gasi job-ul potrivit.

Vino la targ, vei avea posibilitatea sa intri in contact direct cu 11 dintre companiile alese ca cei mai doriti angajatori din Romania, conform studiului “Cei mai doriti angajatori in 2017”.

Acum ca te-am pus la curent cu toate informatiile legate de eveniment, tot ce mai trebuie sa faci este sa te inscrii la Angajatori de TOP Bucuresti. Marcheaza 20 si 21 octombrie in calendar si vino la Sala Palatului pentru a participa la cel mai important targ de cariera din Romania!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn