Primul pas catre jobul mult dorit este CV-ul tau! La Angajatori de TOP Timisoara primesti consiliere gratuita la standul CV ExpertsVrei sa te asiguri ca CV-ul tau arata impecabil si nu contine erori care sa te indeparteze de obtinere jobului dorit? Vino la standul CV Experts din cadrul Angajatori de TOP Timisoara si specialistii in HR te vor ajuta sa ai un CV de nota 10. Pe durata evenimentului, mai exact vineri si sambata, experti in consiliere de cariera iti ofera feedback gratuit. Inainte de a trece pe la standurile companiei, iti recomandam sa mergi mai intai pe la standul CV Experts. Daca integrezi sfaturile specialistilor in CV-ul tau de pe Hipo.ro, acesta se actualizeaza automat si in baza de date a companiilor, iar sansele tale sa obtii jobul dorit cresc.

Care sunt cele mai dese erori care apar atunci cand editezi un CV?

Cateva erori ce apar destul de frecvent atunci cand candidatii redacteaza CV-ul sunt:
 
  • Lipsa obiectivului profesional sau enuntarea lui intr-un mod neclar
  • Prezentarea experientei profesionale intr-o ordine aleatorie
  • Greseli de ortografie si gramaticale, lipsa cuvintelor, fraze/propozitii fara sens
  • Adrese de e-mail si poze care nu sunt profesionale
  • Introducerea unor aspecte irelevante pentru specificul jobului la care aplici

 
De ce este important sa discuti cu unul dintre specialistii de la standul CV Experts?


„V-am putea expune o multime de motive, dar o sa ne rezumam la cele mai importante.
In primul rand candidatul nu este taxat. Ce inseamna asta? Ei bine, cand trimit CV-ul direct la angajator, greselile de continut sunt observate si taxate, candidatul fiind dezavantajat. Daca acesta alege sa solicite mai intai un feedback specialistilor de HR din cadrul standului CV Experts, are posibilitatea de a corecta si completa CV-ul.

In al doilea rand, este gratis. De ce sa platesti o firma de consultanta, daca ne poti cere parerea direct noua, viitorilor tai angajatori?

In al treilea rand, noi suntem cei mai in masura pentru a ne spune parerea despre CV-ul tau. Noua, anual, ne trec prin fata mii de CV-uri, de la cele mai bune pana la cele care ar necesita o revizuire ampla. Noi stim cel mai bine ce punctam sau ce taxam, ce asteptari avem de la candidati sau ce n-am vrea sa vedem in CV-urile lor. Noi avem cea mai clara si reala viziune despre CV-ul perfect, acela pe care toti incearca sa-l contureze.

Nu uitati, CV-ul este prima voastra imagine prezentata in fata noastra, iar noi suntem puntea dintre voi si o cariera de succes. Scopul nostru este acela de a realiza o fuziune perfecta intre om si job.” (Cristina Pat, Consultant HR)

“CV-ul este cartea ta de vizita, primul contact cu firma angajatoare! Printre cele mai importante aspecte pe care angajatorii le urmaresc in CV-urile candidatiilor sunt punctarea responsabilitatilor importante, ordinea si claritatea informatiilor, detaliile necesare postului la care se aplica (spre exemplu: folosirea unui anumit soft, tehnologie, nivelul de limbi straine cunoscute). Un CV care impresioneaza este cel care atrage atentia din primele secunde.

El poate atrage atentia prin forma si asezare in pagina. In functie de nivelul de cariera la care te afli, poti opta intre un CV clasic (de tip Europass) sau unul stilizat, adaptat personalitatii tale. Indiferent de alegere, important este ca CV-ul sa spuna o poveste frumoasa, nu sa fie un puzzle pe care recruiter-ul sa il reconstruiasca.” (Nicoleta Nedelea, Step Up)

Formatul CV-ului este si el important si depinde de jobul la care iti doresti sa aplici! De exemplu, pentru anumite locuri de munca, precum cel de graphic designer, CV-ul ar trebui sa arate cat de creativ esti si totodata poate sa fie ca o carte de vizita care sa arate cat de bine te descurci cu programele de editare.