Noutati @ Angajatori de TOP

Tehnologia VR utilizata in premiera in cadrul unui targ de cariera - #ViiiaRlaAngajatorideTOP

Toamna aceasta, Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din tara, inglobeaza realitatea virtuala in experienta ta de la eveniment, astfel incat aceasta sa devina de neuitat.

Pentru ca viteza, eficienta si interactiunea angajator – candidat constituie principalele elemente care definesc succesul procesului de recrutare, Angajatori de TOP Bucuresti si Angajatori de TOP Timisoara, vei avea ocazia sa folosesti ochelarii VR pentru a cunoaste sediile angajatorilor, putand astfel sa te familiarizezi cu spatiul in care iti vei putea desfasura activitatea.

VR-ul (Virtual Reality), te va transpune intr-o realitate virtuala pe care o poti experimenta prin intermediul unor ochelari cu lentile speciale, destinati sa proiecteze imaginile afisate chiar pe ecranul telefonului mobil.

De asemenea, pentru o experienta cat mai autentica, sistemul de tracking al privirii iti va detecta unghiul de inclinare al capului si va urmari directia catre care ti se indreapta privirea, oferindu-ti posibilitatea de a realiza comenzi doar cu privirea.

Realitatea virtuala este un factor de noutate pentru un targ de cariera, Angajatori de TOP fiind primul care aduce acest concept inovativ pe piata din Romania. Initiativa doreste sa completeze componenta de tehnologie pe care targul de joburi o inglobeaza la fiecare editie.


Peste 40 de companii isi muta sediul la Angajatori de TOP! Te asteptam sa #ViiiaRlaAngajatorideTOP pentru a vedea cum poate decurge o zi la job in sediile companiilor unde iti doresti lucrezi. Si totul se intampla inainte de a incepe procesul de recrutare!

Pentru a-ti face o idee despre ce ti-am pregatit, mai jos gasesti doua preview-uri:

Angajatori de TOP Bucuresti:

 


Angajatori de TOP Timisoara:
 


Ti-am starnit curiozitatea? Daca vrei sa vizitezi sediile companiilor, sa iti dai seama de care este mediul de lucru si sa observi fiecare detaliu specific acestora intr-un timp foarte scurt si fara sa depui mult efort, inscrie-te si vino la eveniment.


Angajatori de TOP Bucuresti – 20-21 Octombrie, Sala Palatului
 
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn