Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatori de TOP te premiaza cu un Laptop Macbook Air

 
Peste 3000 de joburi in Timisoara si 5000 in Bucuresti, prezenta celor mai doriti angajatori, oportunitati de dezvoltare personala si profesionala care nu trebuie ratate si nu in ultimul rand, un concurs ce ofera ca premiu un laptop Macbook Air.  

Ce sunt toate acestea? Elementele specifice toamnei care abia isi intra in drepturi.

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de cariera din Romania, revine in forta, iar pentru ca la finalul acestuia sa poti fii numit fericitul castigator al premiului pe care il oferim, trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:
 

1. Inscrie-te in perioada:
 
13 septembrie - 12 octombrie 2017 - Angajatori de TOP Timisoara
  

13 septembrie - 19 octombrie 2017 - Angajatori de TOP Bucuresti 


2. Actualizeaza-ti si descarca-ti CV-ul in format Barcode;

3. Vino cu el la Angajatori de TOP si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele prezente.
 

Timisoara
 
Bucuresti

13-14 Octombrie  
 

 20-21 Octombrie 
 

Centrul Regional de Afaceri
 

Sala Palatului  
 
 
Cine poate participa?
 
Orice candidat care se inscrie la una dintre editiile evenimentului Angajatori de TOP din aceasta toamna, isi completeaza CV in proportie de cel putin 50%, il descarca in format Barcode in perioada 13 septembrie - 19 octombrie 2017 si il scaneaza la cel putin unul dintre standurile companiilor prezente la targul de cariera.

Descarcarea CV-ului Barcode nu dureaza mai mult de cateva secunde, iar acesta iti ofera avantajul de a avea acces cu un singur exemplar la toate job-urile prezentate in cadrul evenimentului Angajatori de TOP. Mai mult decat atat, scanarea acestuia te introduce automat in baza de date a companiei preferate. Nu trebuie sa depui niciun efort in plus! 


Laptopul Macbook Air este atragator si usor portabil. Are o autonomie de pana la 9 ore intre incarcari, asa ca poti sa lucrezi de dimineata pana seara fara sa-l mai incarci. Daca vrei sa te relaxezi, ai la dispozitie pana la 10 ore de redare de filme iTunes si datorita modului standby de 30 de zile, poti sa pleci pentru cateva saptamani si apoi sa reiei totul de unde ai ramas.

Pentru orice ar fi de facut, noile procesoare Intel Core I5 se ridica la inaltimea asteptarilor. De la editarea de fotografii la navigarea pe internet, totul se intampla ultrarapid.


Angajatori de TOP iti ofera toate elementele necesare pentru a porni in aceasta toamna cu dreptul. Iti garantam ca sansele ca aceasta sa devina pentru tine un start remarcabil in cariera sunt de 100%.

Nu mai sta pe ganduri si porneste pe cel mai scurt drum de la candidat la angajat!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului.

LinkedIn