Castiga un iPhone 7 la Angajatori de TOP primavara aceastaPrimavara aduce nu doar mai multe grade celsius, ci si mii de joburi si premii pe masura. De la Angajatori de TOP nu pleci doar cu feedback pe CV-ul tau sau chiar cu jobul visat, ci si cu un iPhone 7.

Pentru ca gadget-ul momentului sa fie al tau, trebuie sa urmezi pasii de mai jos, astfel:

1. Inscrie-te la:

Angajatori de TOP Bucuresti - in perioada 15 februarie - 23 martie 2017;

2. Actualizeaza-ti si descarca-ti CV-ul in format Barcode;

3. Vino cu el la Angajatori de TOP pe 24-25 Martie la Sala Palatului si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele pentru care iti doresti sa lucrezi.

Telefonul mobil Apple iPhone 7 imbunatateste substantial cele mai importante aspecte care definesc experienta iPhone: iti ofera noi sisteme avansate pentru camere, cea mai extinsa autonomie din toate timpurile pentru iPhone, difuzoare stereo captivante, ea mai mare luminozitate, cea mai bogata gama cromatica pentru un afisaj de iPhone si multe altele.

Telefonul este rezistent la apa si vine cu sistemul de operare iOS 10 - cel mai avansat sistem de operare mobil din lume., care da viata iPhone-ului în mai multe moduri inteligente si expresive ca oricand. Camera foto are 12 MP, iar telefonul vine cu cel mai puternic procesor de smartphone din toate timpurile.

Cine poate participa?


Orice candidat care se inscrie la una dintre editiile evenimentului Angajatori de TOP, isi descarca CV-ul in format Barcode in perioada 15 februarie – 23 martie 2017 si il scaneaza la cel putin unul dintre standurile companiilor prezente la Angajatori de TOP.

Descarcarea CV-ului Barcode dureaza doar cateva secunde si un singur exemplar iti ofera acces la toate job-urile prezentate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP. Mai mult decat atat, te introduce automat in baza de date a companiei preferate, fara niciun efort. Nu uita ca pentru a descarca CV-ul in format Barcode este necesar sa il completezi in proportie de cel putin 50%!

Ce trebuie sa fac?


1. Inscrie-te la Angajatori de TOP  Bucuresti;

2. Actualizeaza-ti si descarca-ti CV-ul in format Barcode;

3. Vino cu el la Angajatori de TOP si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele pentru care iti doresti sa lucrezi.

 

Inscrie-te la eveniment!Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului.