•  

Sute de joburi in inginerie la Angajatori de TOP TimisoaraAngajatori de TOP Timisoara a ajuns la cea de-a 9-a editie. Evenimentul de cariera dedicat profesionistilor, absolventilor si studentilor aflati in cautarea unui job revine in aceasta toamna pe 21 si 22 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri. 70 de companii, 2500 de joburi, zeci de workshop-uri si conferinte, zona de consiliere gratuita in cariera sunt doar cateva dintre beneficiile de care poti sa profiti la eveniment.

In Banat, cei mai cautati candidati sunt din inginerie. Industria auto, de exemplu, este in expansiune, iar numarul tot mai mare de companii recruteaza candidati dornici sa lucreze in inginerie.

O treime din companiile participante la Angajatori de TOP Timisoara recruteaza candidati in inginerie (22%) si automotive (10%). Ele se adreseaza atat profesionistilor, 15% dintre joburi sunt pentru candidatii cu peste 3 ani experienta, 29% sunt pozitii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienta, cat si juniorilor, intrucat 40% dintre joburi sunt pentru candidatii entry-level. Nici programele de internship nu sunt neglijate, 16% din pozitiile pentru care companiile au planuri de recrutare sunt reprezentate de programele de internship.

Cateva exemple de oportunitati de cariera deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP sunt: Technical Engineer, Cad Design Engineer, Electrical Design Engineer, Service Mechanical Engineer, Automation Engineer - Manufacturing TSR.

Angajatorii participanti la targul de joburi vin sa isi prezinte planurile de recrutare din aceasta toamna si sa interactioneze direct cu tine. In acest sens, ai ocazia sa ii intalnesti la Angajatori de TOP Timisoara pe reprezentantii celor mai dorite companii din inginerie: Yazaki Component Technology, HELLA, Valeo Lighting Injection, Continental, Mahle, Altran Maroc, MGI Coutier, Flex, Zoppas Industries Romania, Groupe Monnoyeur, Huf, ROSSINI SLEEVE TECHNOLOGIES, Heraeus Romania, Azur, AEM, MEWI Ortisoara, dalli group, Plexus, DRÄXLMAIER Group, MEWI Ortisoara, Elektrobit Automotive Romania, Leoni, Faist Mekatronic, Hamilton Central Europe.

Mai jos gasesti o selectie a joburilor pentru care angajatorii din inginerie si industria auto recruteaza toamna aceasta.

Tu pentru care dintre aceste joburi ai merge de drag la munca?  
 

Pe langa joburi, la Angajatori de TOP gasesti sesiuni de workshop-uri organizate de companiile participante la targ. Inscrie-te aici gratuit si poti sa afli informatii exclusive despre structura si cultura organizationala, evolutia profesionala sau planurile de crestere ale companiilor. Iata cateva dintre tematicile planificate:
  Accesul la eveniment este gratuit in baza preinscrierii pe Hipo.ro.
 
Dupa inscriere, creeaza-ti sau actualizeaza-ti CV-ul, descarca-l o o singura data in format barcode si vino cu el la Angajatori de TOP !

In plus, poti castiga un iPhone 6s.
 
  Telefonul mobil Apple iPhone 6s te face sa simti ca experimentezi ceva cu totul nou! Practic, elegant si extrem de folositor pentru candidatii dinamici, care isi doresc sa ramana conectati oricand la informatie si sa poata accesa toate fisierele oriunde s-ar afla! Iata cum poti intra in tragerea la sorti:
  • Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara;
  • Descarca-ti CV-ul in format Barcode;
  • Vino cu el la eveniment si scaneaza-l la companiile preferate
 
Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

Te asteptam vineri, 21 octombrie, in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 22 octombrie,  in intervalul orar 10.00-17.00, la Centrul Regional de Afaceri, Timisoara.