•  

Ce oportunitati de cariera gasesc candidatii cu profil economic la Angajatori de TOP TimisoaraAngajatori de TOP Timisoara
a ajuns la cea de-a 9-a editie. Evenimentul de cariera dedicat profesionistilor, absolventilor si studentilor aflati in cautarea unui job revine in aceasta toamna pe 21 si 22 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri. 70 de companii, 2500 de joburi, zeci de workshop-uri si conferinte, zona de consiliere gratuita in cariera sunt doar cateva dintre beneficiile de care poti sa profiti la eveniment.

Angajatorii participanti la targul de joburi vin sa isi prezinte planurile de recrutare din aceasta toamna si sa interactioneze direct cu tine. Companiile care au planuri de cariera pentru candidatii cu profil economic activeaza in industrii precum Banking, Retail, Servicii si BPO, FMCG, HR, Audit sau Consultanta. Dintre acestea, au confirmat prezenta la targ: Lidl, Procredit Bank, Arabesque, MEWI, IBM, Coca Cola HBC Romania, Bosch Service Solutions SRL, Hartl Connect, DB SChenker, InSites Consulting, Accenture, Cmed Clinical Research Services, Netex Consulting. 

Aici gasesti lista completa a companiilor care vor participa la evenimentul din octombrie.

Inscrie-te gratuit la Angajatori de TOP Timisoara pe Hipo.ro, pregateste-ti CV-ul, descarca-l in format format Barcode si vino la cel mai mare targ de cariera!

Noi iti prezentam cateva dintre oportunitatile de cariera pe care angajatorii le-au pregatit pentru tine la acasta editie a targului de joburi:

 


Daca iti doresti sa interactionezi cu reprezentantii companiilor si sa afli care sunt asteptarile lor de la tine, te invitam sa te inscrii la SkillShopurile sustinute in cadrul evenimentului Angajatori de TOP. Aceste sesiuni te vor ajuta sa descoperi care e mediul de lucru potrivit pentru tine si iti vor oferi insight-uri despre fiecare companie in parte. 
 
Arunca o privire pe agenda completa a workshop-urilor si conferintelor si rezerva-ti un loc gratuit >>
 

Surpriza din aceasta toamna – un iPhone 6s

Telefonul mobil Apple iPhone 6s te face sa simti ca experimentezi ceva cu totul nou! Practic, elegant si extrem de folositor pentru candidatii dinamici, care isi doresc sa ramana conectati oricand la informatie si sa poata accesa toate fisierele oriunde s-ar afla! Iata cum poti intra in tragerea la sorti:
  • Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara;
  • Descarca-ti CV-ul in format Barcode;
  • Vino cu el la eveniment si scaneaza-l la companiile preferate
 
Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

Te asteptam vineri, 21 octombrie, in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 22 octombrie,  in intervalul orar 10.00-17.00, la Centrul Regional de Afaceri, Timisoara.