Care sunt Angajatorii de TOP din domeniul bancar si pentru ce pozitii recruteaza in Bucuresti?


 
Daca iti doresti o cariera in domeniul bancar, te asteptam la targul de joburi Angajatori de TOP Bucuresti vineri – 14 octombrie si sambata - 15 octombrie.
 
Oricine a intrat macar o data in viata lui intr-o banca. Mersul la banca a devenit o obisnuinta pentru cei mai multi dintre noi, mai ales ca avem de unde sa alegem. In Romania, sunt nu mai putin de 34 de banci, conform bnr.ro.
 
Cresterea numarului de banci care au sediu in Romania a determinat si o cerere mai mare de locuri de munca in industria Financiar – Bancara. Prin urmare, companiile din Banking au planuri de recrutare si pun la dispozitie joburi si programe de internship atat pentru studenti cat si pentru profesionisti.
BCR, cel mai important grup financiar din Romania, creeaza si promoveaza standarde in ariile de expertiza bancara si, in acelasi timp, este o scoala de banking pentru tinere talente. BCR va fi prezenta toamna aceasta la targul de joburi Angajatori de TOP Bucuresti.

 „Prioritatile de recrutare pentru 2016 au in vedere atat tinerii absolventi care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniul bancar, cat si specialistii din aceasta industrie. Tinerii au sansa programelor de Internship si a job-urilor part-time, pentru care beneficiaza de un training complex care ii pregateste pentru activitatea de relationare cu clientii bancii.
Pentru candidatii cu experienta, cele mai frecvente posturi disponibile sunt in arii precum Audit, Risc, Financiar, IT, Corpoarte, Conformitate.” - Reprezentantii BCR

Daca iti doresti o cariera in banking, poti aplica la joburile companiei si la unul din cele doua workshopuri. “De vorba cu tine”  si “Why IT? Why banking?”
 

Aici gasesti lista completa a joburilor, iar mai multe detalii poti obtine la standul BCR de la Angajatori de TOP.
Un alt angajator  care isi extinde echipa este Societe Generale European Business Services, una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din Europa. Ii poti intalni pe reprezentantii companiei la Angajatori de TOP Bucuresti in cadrul skilshopului „Potential si Abilitate – Cum sa ai o parere buna despre tine”
   Iata lista completa a joburilor disponibile la Societe Generale European Business Services

Alte oportunitati de cariera te asteapta alaturi de Procredit Bank, un alt angajator din Banking cu planuri de recrutare pentru tine: „Scopul participarii noastre in cadrul editiei Angajatori de Top Bucuresti este de a prezenta Banca ProCredit şi de a discuta cu potentialii candidati despre oportunitatile de cariera din cadrul institutiei noastre. Ceea ce ne propunem este să cunoastem persoane entuziaste care doresc sa se dezvolte profesional intr-un mediu international, dinamic” ProcreditBank Andreea Florescu Sef Departament Resurse Umane

Vezi aici joburile din cadrul Procredit Bank!
De asemenera, Piraeus Bank si Banca Transilvania au programe deschise atat pentru studenti cat si pentru profesionisti. Ii poti intalni la Angajatori de TOP Bucuresti pentru a afla care sunt planurile lor de recrutare in urmatoarea perioada.

Iata cateva dintre joburile disponibile in cadrul Piraeus Bank:
   
 Vizualizeaza aici lista completa a joburilor din cadrul Banca Transilvana.


Raiffeisen Bank se adreseaza studentilor si absolventilor cu potential si rezultate academice exceptionale. Cei interesati de inceperea unei cariere in domeniul bancar pot solicita consultantilor prezenti la targul Angajatori de TOP Bucuresti mai multe informatii despre programul Raiffeisen Trainee si despre stagiile de practica.

Vizualizeaza aici lista completa a joburilor din cadrul Raiffeisen Bank.
O alta companie care vine cu solutii de orientare in cariera este Unicredit Business Integrated Solutions. Consulta lista joburilor si vezi care ti se  potriveste.
  Vizualizeaza aici lista completa a joburilor din cadrul UniCredit Business Integrated Solutions
 

De ce sa iti doresti un job in banking

Un job in banking iti aduce oportunitati variate de dezvoltare in cariera, beneficii salariale si ocazia de a-ti extinde cunostintele in IT, de exemplu. Odata cu inovatiile tehnologice ca mobile banking, Big Data și digital marketing, companiile cauta mijloace pentru ca serviciile lor sa fie mai eficiente. Pentru acest lucru au nevoie de profesionisti. Ele fac primul pas catre tine si vin toamna aceasta la evenimentul Angajatori de TOP Bucuresti.

Tu poti face al doilea pas spre cariera ta in banking. Inscrie-te la targul de joburi si cunoaste-i pe angajatori.
 

 
Inscriere Angajatori de TOP Bucuresti