Noutati @ Angajatori de TOP

De ce CV Barcode si nu CV Clasic la Angajatori de TOP 2017?



CV-ul Barcode a revolutionat modul in care un candidat se prezinta la un targ de joburi, felul in care interactioneaza cu reprezentantii companiei la stand, usurinta cu care poate intra in baza de date si poate aplica la jobul dorit. De aceea, nu trebuie sa lipseasca din kit-ul tau pentru cel mai mare targ de joburi 
 Angajatori de TOP!

Asa ca ia-ti CV-ul Barcode si vino la una dintre editiile din primavara aceasta:
 
  


Te intrebi de ce CV Barcode?


Cel mai solid argument este faptul ca nu mai e nevoie sa il printezi in numeroase exemplare de care trebuie sa ai grija la targ si pe care trebuie sa le imparti responsabil pentru a nu ramane fara. Dar trecand peste acest aspect, iata alte cateva motive care te vor convinge sa vii cu un CV mai practic la targul de joburi:

1. In doar cateva secunde vei intra in baza de date a companiei alaturi de care iti 
doresti sa lucrezi; asta inseamna ca si in cazul in care jobul 
pentru care ai aplicat nu va fi al 
tau, vei ramane in atentia angajatorilor si vei fi automat contactat in cazul in care se ivesc noi oportunitati de cariera;
 
2. Nu doar ca intri in baza de date, dar orice modificare vei face CV-ului tau de pe Hipo.ro, se va aplica si variantei pe care angajatorii au scanat-o. Acum nu trebuie sa iti mai faci griji ca ultimul proiect in care ai fost implicat, ultimul job sau cel mai recent proiect de internship vor ramane nedescoperite. CV-ul din baza de date a angajatorului se va actualizat automat!
 
3. Cu CV-ul Barcode maresti timpul de interactiune cu 
angajatorul la stand si poti intra in detalii exact ca la un mini-
interviu. De ce? Pentru ca ii dai sansa sa urmareasca informatiile din CV-ul tau in timp real si sa discute pe marginea lor, sa iti puna intrebari si sa ceara lamuriri. Iar asta nu poate sa fie altfel decat benefic pentru tine, caci iti ofera mai multe sanse sa convingi reprezentantii de la stand ca jobul ti se potriveste manusa!
 
 
 

Citeste si:

LinkedIn