CV-ul Barcode - cum il descarci pentru Angajatori de TOP 2017?Cel mai mare targ de joburi din tara se apropie cu pasi repezi, iar angajatorii nu sunt singurii care trebuie sa isi pregateasca standurile, ci si candidatii CV-urile! Iar cel mai practic mod in care te poti ocupa de instrumentul tau cel mai important in lupta pentru identificarea jobului dorit este sa il transformi intr-unul Barcode! Iar noi iti spunem si cum!

Ce inseamna asta?


Inseamna ca dupa ce ai avut grija sa actualizezi toate campurile CV-ului tau – astfel incat gradul de completare sa fie peste 50% - il descarci nu in 100 de exemplare – cate unul pentru fiecare companie la care vrei sa aplici – ci intr-un singur exemplar ce contine un cod de bare scanabil. Angajatorii te vor astepta nu doar cu joburi, ci si cu scannere, astfel:  
 DESCARCA CV-UL BARCODE 


Cum il descarc?


Procesul este unul simplu – la fel de simplu ca si modul in care vei putea aplica la joburile companiilor preferate. Dupa ce ti-ai actualizat CV-ul pe Hipo.ro, daca gradul lui de completare este de peste 50%, iti va aparea butonul de descarcare in format Barcode. Apoi, tot ce trebuie sa faci este sa il aduci la Angajatori de TOP si sa incepi vanatoarea de joburi!

Surpiza acestei editii Angajatori de TOP este un iPhone 7 care poate fi al tau. Iar CV-ul tau Barcode joaca un rol foarte important in obtinerea premiului pus la bataie primavara aceasta. Pentru a putea intra in concurs, 
urmeaza pasii de mai jos:
  1. Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti;
  2. Descarca-ti CV-ul in format Barcode;
  3. Vino cu el la una dintre editiile evenimentului si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele pentru ca iti doresti sa lucrezi;

Si pentru ca vrem sa ne asiguram ca intreg procesul de obtinere a CV-ului Barcode este clar, ti-am pregatit un material video:
 

Impartaseste informatia din acest articol si cu prietenii tai care sunt in cautarea unui job primavara aceasta si ajuta-i sa isi aduca CV-ul Barcode la Angajatori de TOP! Mult succes!

Citeste si: