Coca-Cola HBC Romania recruteaza studenti, masteranzi si tineri profesionisti in domeniul tehnic in Timisoara!


Daca iti doresti o cariera de success in productie, mentenanta sau calitatea produsului, daca vrei sa iti pui in practica abilitatile si esti pasionat de domeniul tehnic, Coca-Cola HBC Romania iti lanseaza provocarea.

Intalneste reprezentantii companiei la Angajatori de TOP Timisoara pe 21-22 octombrie, inscrie-te la SkillShop-ul Coca-Cola HBC “How it’s made- reteta unei cariere tehnice de succes” –si afla totul despre procesul de productie, care sunt tehnologiile folosite si ce planuri de viitor avem, care sunt provocarile si cum le facem fata. Invata alaturi de noi, iar noi iti propunem sa te alaturi unei echipe dinamice si orientate catre rezultat.

 Despre Coca-Cola HBC Romania

Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este lider pe piata bauturilor non-alcoolice din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele Coca-Cola. Detinem trei fabrici de imbuteliere pe teritoriul Romaniei - in Ploiesti, Timisoara si in Poiana Negri.

Fabrica din Timisoara are linii de imbuteliere multiple pentru produsele carbonatate și necarbonatate, precum si o linie aseptica pentru bauturile racoritoare Nestea.

Echipa de Productie contribuie la procesul efectiv de fabricatie, in timp ce echipa de Calitate se asigura ca cele mai inalte standarde de calitate, siguranta alimentelor si igiena sanitara sunt respectate. In plus, departamentul de Calitate supravegheaza minimizarea impactului productiei asupra mediului inconjurator. Coca-Cola HBC Romania monitorizeaza indeaproape procesele de productie si detine programe specifice de testare pentru toate etapele procesului de imbuteliere, precum si echipamente performante de control si monitorizare pentru parametrii cheie ai proceselor.

 

Cum ati descrie Coca-Cola HBC Romania in cifre?

Coca-Cola HBC Romania este una dintre cele  28 de companii membre ale Grupului Coca-Cola HBC.  
Coca-Cola HBC Romania si-a inceput operatiunile in anul 1991. In prezent avem aproximativ 1.500 de angajati.

Ne propunem sa fim furnizorul preferat al clientilor nostri si coordonam initiative comerciale pentru a sprijini cei peste 70.000 clienti care vand produsele noastre.

Prezenta  Coca-Cola HBC pe piata din Romania se traduce prin produse si servicii de cea mai buna calitate oferite consumatorilor si partenerilor nostri.
 
Pe scurt, Coca-Cola HBC Romania inseamna:
 • 24 ani pe piata din Romania;
 • 1.500 de angajati din care 100 in Fabrica Timisoara;
 • Peste 70.000 de clienti in Romania;
 • 3 Fabrici in Ploiesti, Timisoara si Poiana Negrii;
 • Cea mai moderna tehnologie de imbuteliere a bauturilor racoritoare.
Asadar, un job la Coca-Cola HBC Romania este o ocazie sa faci parte dintr-o companie multinationala. Viziteaza-ne la Angajatori de TOP pe 21-22 octombrie, pe Hipo.ro, pe site-ul cchbcjobs.ro sau pe pagina oficiala de Facebook.

Care este profilul candidatului ideal pentru departamentul de productie?

 • Student, masterand sau absolvent de studii superioare din domeniul tehnic
 • Are cunostinte de baza din domeniul mecanicii si electromecanicii, automatizarii
 • Este familiarizat cu procesele de baza ale productiei
 • Abilitati de planificare si organizare
 • Ii place sa lucreze in echipa si are bune abilitati de comunicare
 • Este orientat catre success si deschis catre tehnologie
 • Identifica posibile probleme si le rezolva in mod corespunzator
 • Curios si cu initiativa
 • Cunostinte de limba engleza  

Cum sunt oamenii  care stau in spatele unor branduri atat de puternice si ce defineste cultura si atmosfera din cadrul Coca-Cola HBC?

Ne-am angajat sa respectam sase valori cheie, precum si comportamentele care le sustin si care definesc modul in care lucram zi de zi. Totul porneste de la valorile noastre; ele sunt ADN-ul companiei si sunt esentiale pentru succesul nostru viitor: autenticitate, excelenta, invatare continua, grija pentru oamenii nostri, performam impreuna, succesul impartasit cu clientii.

Angajatii nostri sunt oameni pasionati de ceea ce fac, pentru ca numai prin pasiune putem duce mai departe un brand atat de puternic.

Ce planuri de recrutare are Coca-Cola HBC Romania in aceasta toamna pentru profesionisti si juniori?

Avand in vedere activitatea dinamica a departamentelor si dezvoltarea pietei, posturi apar pe tot parcursului anului. Deoarece ne dorim sa asiguram buna functionare a businessului comunicam toate aceste posturi pe site-ul nostru, unde fiecare candidat interesat poate vedea o scurta descriere a fiecarui job in parte, avand posibilitatea de a-si crea un profil si de a aplica la un post ce corespunde cu pregatirea acestuia. Recomandam tuturor celor care sunt interesati sa vizite periodic site-ul pentru a afla noile oportunitati in cadrul companiei noastre.
Cautarea de noi talente nu inceteaza niciodata, iar studentii, absolventii si tinerii profesionisti reprezinta o categorie de public foarte importanta in politica noastra de recrutare. Va asteptam in numar mare la standul Coca-Cola HBC Romania din cadrul targului pentru a va povesti mai multe. La workshop veti intra si mai mult in culisele de productie, asa ca prindeti unul din cele 30 de locuri disponibile.
 
Anul acesta, Coca-Cola HBC ofera 15 posturi in departamentul de Supply Chain, Timisoara.
 
Fii parte dintre cei mai buni. Stati cu ochii pe noi pentru lansarea programului Technical Challenge. Aflati mai multe la standul Coca-Cola.
 

In ce consta procesul de selectie la Coca-Cola HBC Romania si cum s-ar putea pregati un candidat?

Joburile disponibile in cadrul companiei sunt postate pe site.

1. Primul pas consta in accesarea portalului extern de cariera si crearea unui profil personal, aplicand la pozitiile ce corespund cu studiile si/sau experienta candidatilor. Odata ce au aplicat, candidatii sunt contactati pentru etapele urmatoare, in masura in care corespund cu profilul job-ului disponibil.

2. Al doilea pas consta intr-un interviu telefonic prin care verificam criteriile de eligibilitate (educatie, experienta profesionala). De asemenea, candidatii au ocazia de a afla mai multe detalii despre pozitie si despre companie.
 
3. Ulterior are loc interviul de evaluare a competentelor soft, in care discutam despre cum si-au desfasurat candidatii activitatea pana in prezent, acesta fiind urmat de un interviu cu managerul postului pentru validarea competentelor tehnice necesare postului la care au aplicat. In plus, in functie de cerintele posturilor vacante, pot fi incluse in procesul de selectie testari ale cunostintelor tehnice si assessment center (centru de evaluare).

Care sunt cateva motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la Coca-Cola HBC Romania?

Indiferent daca ne raportam la un junior sau la un senior, viziunea noastra este aceeasi, si anume, ne dorim sa atragem cei mai buni oameni si ii sprijinim sa-si dezvolte la maxim abilitatile. Doar astfel putem consolida o organizatie care sa faca fata provocarilor viitoare.
Ne dorim sa le oferim angajatilor nostri oportunitati excelente de dezvoltare si un loc de munca sigur, corect si nediscriminatoriu. Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi.


In ce consta SkillShopul Coca-Cola HBC Romania din cadrul Angajatori de TOP?

Fii pregatit pentru a intra in culisele proceselor de productie ale Fabricii Coca-Cola HBC din Timisoara. Vei avea ocazia sa il intalnesti pe Alexandru Taievorba, Plant Manager Timisoara - Coca-Cola HBC Romania in cadrul SkillShop-ului How it’s made- reteta unei cariere tehnice de succes »  

Care sunt cele mai bune intrebari pe care un candidat le-ar putea adresa la standul Coca-Cola HBC Romania?

Ne dorim sa interactionam cu candidati dornici de a afla oportunitatile lor de cariera alaturi de compania noastra.
In acelasi timp, este foarte important pentru noi ca participantii sa interactioneze cu angajatii companiei prezenti in cadrul targului pentru a afla cat mai multe lucruri despre departamentele noastre, cultura organizationala.
 
Echipa Coca-Cola HBC Romania