UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania!


Acceseaza platforma Angajatori de TOP Virtual in perioada 4-17 aprilie si descopera oportunitatile variate de cariera in domeniul asigurarilor oferite de compania UNIQA Asigurari!

Iata o parte din joburile la care poti aplica:

Junior Underwriter – Asigurari de Calatorie in Strainatate (Travel)

Actuar Junior

Consilier Juridic

Java Team Lead

Vezi lista cu oferta completa de joburi UNIQA Asigurari!


Care este povestea UNIQA Asigurari in Romania?

UNIQA  Asigurari a  devenit  membra a UNIQA Insurance Group, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital  privat din Romania. UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania.
Obiectivul UNIQA Asigurari este de a creste in mod sustinut, constant si puternic pe piata de asigurari locala, Romania reprezentand o piata foarte importanta pentru strategia UNIQA Insurance Group in regiune. 

Daca ar trebui sa alegeti 4 atribute care formeaza identitatea UNIQA Asigurari in Romania, care ar fi acestea? 

Inspiratie & Proactivitate & Dezvoltare & Integritate

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala in cadrul UNIQA Asigurari si cum influenteaza acestea profilul candidatului cautat in procesul de selectie? 

In cadrul companiei fiecare zi incepe cu un zambet si se incheie cu o reusita, prin urmare ne dorim candidati care sa fie pozitivi, creativi si care sa isi canalizeze toata energia in directia dezvoltarii profesionale in cadrul companiei.

Care sunt ariile in care activeaza UNIQA Asigurari si care sunt cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati? (Juniori, seniori) 

In acest moment avem deschise in cadrul companiei atat pozitii de entry-level: Data Entry Operator, Call Center Operator, Actuar Junior, cat si pozitii de middle/senior precum: Consultant Vanzari, Inspector de subscriere, Actuar Senior, Java Team Lead, BI Developer.

Cum se desfasoara procesul de selectie la UNIQA Asigurari si cum s-ar putea pregati un candidat? 

Activitatea de recrutare din UNIQA este un proces riguros ce poate cuprinde interviul bazat pe competente, teste de personalitate si/sau teste tehnice, inclusiv “background check”.
Pregatirea este unul dintre elementele esentiale in majoritatea activitatilor ce le desfasuram. Inainte de a merge la un interviu de angajare, este important sa te documentezi despre companie si sa iti cunosti foarte bine CV-ul pentru ca nimic nu suna mai neprofesionist decat balbele legate de cand, unde si care au fost principalele tale responsabilitati sau proiectele in care ai fost implicat. Pregateste-ti o lista de intrebari legate de job si companie.
Important este ca insa transmiti in mod natural incredere si o atitudine pozitiva..

Care sunt beneficiile inedite de care se bucura angajatii UNIQA Asigurari? (Training-uri, cursuri sau proiecte de dezvoltare personala si profesionala special gandite pentru acestia). 

UNIQA Reads – Biblioteca UNIQA este unul dintre beneficiile de care se bucura angajatii companiei. Din dorinta de a crea un spatiu in care sa avem acces liber la informatii si cunostinte din diverse domenii, am amenajat o biblioteca pentru angajatii companiei.
 
Gandeste sanatate – UNIQA Asigurari investeste in angajati si printr-un program de sanatate. Fiecare saptamana din programul "Gandeste sanatate" vine cu cate o noua provocare pentru angajatii UNIQA, fie ca este vorba despre "Ziua fara lift", "Ziua fara tigara", "Saptamana fructelor" ori "Reteta sanatoasa". Antrenori si consultanti in sanatate te sustin si monitorizeaza.
 
UNIQA Sales Academy – Investim in dezvoltarea profesionala a angajatilor prin programe de training specifice.
 
UNIQA Sales Mentoring – Persoanele ce se vor alatura companiei vor avea un mentor care sa ii ghideze si sa ii ajute in integrarea in cadrul companiei prin impartasirea experientei sale.

Care sunt motivele pentru care angajatii UNIQA Asigurari recomanda o cariera in cadrul companiei?

Compania UNIQA Asigurari pune accent pe oameni – It’s all about people (in egala masura pe angajati si clienti). Totodata, exista oportunitatea de a te dezvolta profesional prin intermediul know-how-ului impartasit de echipa din care vei face parte.