Noutati @ Angajatori de TOP

Castiga un aparat foto Nikon la Angajatori de TOP 2016

Cel mai mare targ de cariera sarbatoreste primavara aceasta 20 de editii si premiaza candidatii determinati! Angajatori de TOP revine cu cea de-a 20-a editie la Bucuresti pe 25 si 26 martie 2016  - si te asteapta cu sute de companii si mii de job-uri perfecte pentru tine. Asa cum te-am obisnuit, te asteptam la targ cu CV-ul in format Barcode si continuam seria premiilor cu un aparat foto DSLR Nikon D5300 cu care sa imortalizezi prima ta zi la job-ul visat!

Tot ce ai de facut este sa iti actualizezi informatii din CV-ul de pe Hipo.ro, sa il descarci in format Barcode si sa vii sa il scanezi la cel putin o companie la Angajatori de TOP Bucuresti si intri automat in tragerea la sorti!

Aparatul foto DSLR Nikon D5300 nu doar ca iti ofera imagini in care cele mai fine detalii sunt surprinse cu o claritateaparat_foto_nikon uimitoare, ci iti ofera si posibilitatea de a trimite imaginile direct catre un smartphone sau o tableta. Mai mult, GPS-ul incorporat iti permite sa adaugi imaginilor informatii complete despre locatie.

Daca vrei sa surprinzi prima zi la noul job nu doar in format foto, ci si video, Nikon D5300 poate inregistra secvente Full HD cursive si fin detaliate, cu focalizare automata pe care le poti trimite instant colegilor de birou!
Printre principalele specificatii ale aparatului foto se numara blitzul integrat, ecranul de 3.2 inchi, un obiectiv de 18-55 mm, procesor de imagine EXPEED 4 si acumulator reincarcabil Li-Ion EN-EL14a.

Cine poate participa?

Orice candidat care isi descarca CV-ul in format Barcode in perioada 20 februarie – 24 martie si il scaneaza cel putin o data la eveniment. Daca vii la Sala Palatului, la Angajatori de TOP Bucuresti - 25 - 26 martie 2016, scanarea CV-ului la cel putin o companie participanta la targ iti poate aduce premiul mentionat.

Descarcarea CV-ului Barcode dureaza doar cateva secunde si un singur exemplar iti ofera acces la toate job-urile prezentate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP. Mai mult decat atat, te introduce automat in baza de date a companiei preferate, fara niciun efort. Nu uita ca pentru a descarca CV-ul in format Barcode este necesar sa il completezi in proportie de cel putin 50%!

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la acest concurs este necesar sa urmezi acesti doi pasi:

1. Descarca-ti CV-ul in format Barcode in perioada 20 februarie - 24 martie

2. Scaneaza-l la cel putin una dintre companiile participante la Angajatori de TOP Bucuresti, astfel:
 
 
 

Click aici pentru a-ti descarca CV-ul Barcode!




 

Castigatoarea editiei anterioarecastigatoare_iphone_6

Editia din toamna a Angajatori de TOP a adus candidatilor peste 150 de companii, 6000 de oportunitati de cariera si un premiu pe masura – un iPhone 6! Numarul candidatilor care au indeplinit toate criteriile de participare si au intrat in tragerea la sorti a fost de peste 3000, iar extragerea a fost realizata cu ajutorul site-ului random.org. Fericita castigatoare a premiului este Aurelia Iancu, domiciliata in Bucuresti, care s-a prezentat la sediul nostru pentru ridicarea premiului.
 

Echipa Angajatori de TOP asteapta cu nerabdare sa cunoasca urmatorul castigator! Asigura-te ca esti tu! Mult succes!


Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului.
 

LinkedIn