Allianz Worldwide Partners - Pentru aceasta primavara, ne-am propus o crestere cu peste 50 la suta a numarului angajatilor


Allianz Worldwide Partners participa la Angajatori de TOP Virtual  in perioada 4-17 Aprilie si pune la dispozitie numeroase oportunitati de cariera! 

Vizualizeaza aici lista completa a joburilor disponibile la Allianz Worldwide Partners!

Cum ati descrie Allianz Worldwide Partners in cifre?

Allianz Worldwide Partners inseamna munca a aproximativ 200 de oameni care zilnic fac tot ce este posibil pentru ca serviciile pe care noi le oferim sa fie de cea mai buna calitate, iar pe de alta parte milioane de clienti multumiti de promptitudinea si seriozitatea cu care sunt tratati.

Care sunt ariile in care activeaza Allianz Worldwide Partners in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)? 

Doarece vrem sa ne marim echipa, recrutam constant juniori si seniori pentru toate departamentele companiei. Anul trecut, doar pe pozitiile de junior, am recrutat peste 80 de pozitii si peste 30 de interni. In acest moment, avem deschise 20 de pozitii pentru vorbitorii de limba germana, 10 pozitii pentru vorbitorii de limba franceza si 30 de pozitii pentru vorbitorii de limba italiana.

Care sunt atributele care definesc cultura organizationala din Allianz WorldWide Partners?

In compania noastra, cultura organizationala reprezinta un set de valori, norme si traditii. Ea se formeaza in timp prin intermediul angajatilor care interactioneaza, vin in contact cu diferite probleme, experimenteaza succese si esecuri. Un factor hotarator in toata aceasta ecuatie sunt modelele transmise de catre lideri celor aflati in subordinea lor. In timp, aceasta cultura se materializeaza in acel lant care tine laolalta membrii organizatiei.

Ce planuri de recurtare are Allianz Worldwide Partners in aceasta primavara pentru profesionisti si juniori (nr. de pozitii, departamente, profile) ?

Pentru aceasta primavara ne-am propus o crestere cu peste 50% a numarului angajatilor pentru toate departamentele si pentru proiecte noi ce-si vor incepe activitatea in viitorul apropiat.

In ce consta procesul de selectie la Allianz Worldwide Partners si cum s-ar putea pregati un candidat?

Procesul de recrutare si selectie consta in mai multe etape, prima fiind screeningul aplicatiilor primite si a profilelor identificate ca fiind potrivite pentru pozitiile noastre. Dupa aceasta etapa urmeaza interviul telefonic realizat de recruiterii nostri, iar daca profilul candidatului se potriveste cerintelor urmeaza interviurile fata in fata. 

Care este cel mai inedit beneficiu pe care il oferiti angajatilor? (ne referim și la partea de training-uri și cursuri)

Cel mai inedit beneficiu de care angajatii nostri se bucura este Fruit Day deoarece incurajam un stil de viata sanatos, iar in completarea acestui beneficiu venim cu oferte speciale de abonamente pentru angajatii nostril la una din salile de top din Bucuresti. Un alt beneficiu este reprezentat de sustinerea cursurilor de perfectionare a limbilor tarilor cu care noi colaboram.

Care sunt cele mai interesante/mari proiecte aflate în lucru momentan în compania voastră?

Fiind o firma la inceput de drum, atat noi cat si proiectele noastre ne dezvoltam pe zi ce trece si de aceea consideram ca toate proiectele noastre sunt de o mare anvergura.