Targul de cariera Angajatori de TOP 2016 celebreaza 20 de editii si se intoarce in aceasta primavara in Timisoara si BucurestiAngajatori de TOP
sarbatoreste anul acesta 20 de editii in care a adus impreuna candidati determinati sa isi construiasca o cariera de succes si companii multinationale cu ofertele de job-uri si programele de internship si trainee.

Primavara incepe cu editia cu numarul opt a Angajatori de TOP Timisoara - pe 18 si 19 Martie, la Centrul Regional de Afaceri. Companiile se reunesc apoi la Angajatori de TOP Bucuresti - pe 25 si 26 Martie, la Sala Palatului. Trecerea in mediul online pentru Angajatori de TOP Virtual se va face incepand cu 4 aprilie si timp de doua saptamani candidatii au acces la mii de oportunitati de cariera din confortul propriei locuinte.

Angajatori de TOP Timisoaraadt_timisoara_2015

Centrul Regional de Afaceri va fi si anul acesta gazda a mii de job-uri si programe pentru tineri, conferinte, skillshop-uri si techlab-uri. Fie ca esti student sau proaspat absolvent si iti doresti sa faci primul pas in cariera, fie ca esti un profesionist cu experienta relevanta de lucru si convingerea ca a venit momentul sa cresti din punct de vedere profesional sau sa iti schimbi domeniul de activitate, Angajatori de TOP Timisoara este evenimentul perfect pentru tine.
 
Si-au confirmat deja prezenta la eveniment peste 45 de companii, dintre care amintim Atos IT, Atoss, Continental, Hartl Connect,  Accenture, Bosch Service Solutions, Hella, BearingPoint sau KPMG Romania. Domeniile si departamentele in care companiile prezente ofera job-uri sunt variate.

Conform Raportului Hipo “Piata fortei de munca in 2016”, topul previziunilor angajatorilor in ceea ce priveste departamentele in care se vor face cele mai multe angajari anul acesta arata la fel ca si anul trecut: pe primul loc se afla domeniul IT Software, urmat de Vanzari-Comercial, Customer Support - Client Service si Inginerie Tehnic. Acest lucru indica o stabilizare pe piata fortei de munca, ceea ce ofera o siguranta candidatilor in privinta alegerilor profesionale pe termen lung. Important este si faptul ca numarul job-urilor in domeniul Juridic s-a triplat fata de anul trecut. Te invitam, deci, sa iti actualizezi CV-ul pe Hipo.ro, sa il descarci in format Barcode si sa vii la eveniment pe 18 si 19 martie 2016 pentru a profita de diversitatea oportunitatilor de cariera.
 

Angajatori de TOP Bucurestiadt_bucuresti_2015

Pe 25 si 26 martie 2016 - vineri si sambata - Sala Palatului va fi decorata cu standuri la care poti gasi angajatori dornici sa te cunoasca si sa iti prezinte oferta de job-uri a companiei. Salile vor gazdui si workshop-uri de cariera - atat pe teme de cariera sau prezentare de companie, cat si pe subiecte tehnice - care iti vor spori sansele de obtine job-ul visat. Fie ca iti doresti un job full-time sau part-time, in domeniul in care ai studiat si lucrat sau intr-un domeniu conex, vino in cele doua zile la Angajatori de TOP Bucuresti si ai acces la mii de oportunitati gandite special pentru tine.
 
Peste 90 de companii si-au confirmat deja prezenta la targul din aceasta primavara si se pregatesc sa discute cu candidati determinati sa isi construiasca o cariera. Dintre acestea mentionam Oracle, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, Ericsson, Coca-Cola HBC Romania, P&G, Microsoft, Ubisoft Romania sau Avira.

In 2016, numarul ofertelor de angajare pentru juniori ajunge la 44%, cu 3 procente mai mult decat anul trecut - conform raspunsurilor companiilor in Raportul Hipo „Piata fortei de munca”. Acesta este, deci, momentul perfect sa transformi cunostintele teoretice dobandite in perioada anilor de studiu in abilitati si competente practice si sa iti construiesti cariera la care ai visat. De asemenea, este important si faptul ca specializarea studiilor a urcat o pozitie in topul preferintelor angajatorilor in ceea ce priveste recrutarea de Juniori, confirmand o incercare a companiilor de a atrage candidati motivati sa lucreze in domeniu, cu un background academic solid.

Pentru a vedea oferta completa de oportunitati de cariera si pentru a reusi sa intri in contact cu angajatorii tai preferati direct la stand si sa ii convingi ca tu esti candidatul perfect pentru companie, vino pe 25 si 26 martie 2016 la Sala Palatului cu CV-ul tau Barcode!
 

6 Motive sa participi la Angajatori de TOP in 2016

Si daca inca mai e nevoie sa te convingem ca primavara aceasta alegerile in cariera se iau la Angajatori de TOP, ti-am pregatit o lista cu 6 motive pentru care cel mai mare targ de job-uri este evenimentul potrivit pentru candidatii determinati:
  • Peste 160 de companii din cele mai ravnite industrii;
  • Peste 6000 de job-uri atat pentru stundeti/absolventi cat si profesionisti;
  • Peste 45 de Conferinte si SkillShop-uri unde poti sa-ti formezi competente;
  • Consiliere in cariera din partea specialistilor in HR in zona de CV Experts;
  • Sansa de a intalni la stand profesionisti din domeniul tau de interes;
  • Oportunitatea de a face parte dintr-una din cele mai mari comunitati IT din Romania, TechTalks.


Editiile precedente in cifre

Toamna anului trecut a adus la cea de-a 7-a editie a Angajatori de TOP Timisoara:

40 de companii multinationale, dar si angajatori importanti care activeaza pe plan local, dintre care amintim: Accenture, Adecco, AEM, Alcatel-Lucent, Atos, Kaufland Romania, Auchan Romania, ATOSS Software, Beespeed, BearingPoint, berg COMPUTERS, buw Romania, Bosch Service Solutions, Continental, Cargo Partner, Frigoglass, Groupe Monnoyeur, Hartl Connect, Hella etc.

2.000+ pozitii deschise de companiile participante care au acoperit o varietate de domenii de activitate.
18 programe de internship & trainee pentru studenti si proaspat absolventi in cautare de modalitati de a da startul unei cariere de succes.

11 Conferinte si SkillShop-uri - o modalitate potrivita prin care participantii pot discuta cu responsabili in selectie si recrutare, specialisti in domeniu sau top management.

9 Conferinte TechTalks sau TechLab-uri – o serie de conferinte pentru pasionatii de tehnologie.
4500 de participanti in cele doua zile de eveniment.
 

Vezi in imagini care a fost atmosfera de la Angajatori de TOP Timisoara in 2015

 


Editia cu numarul 19 a Angajatori de TOP Bucuresti s-a extins in toamna trecuta pe 3 zile - una dedicata evenimentului TechTalks si a adus:

100 de companii participante, dintre care amintim: Adecco, Microsoft, Misys Financial Software, Wipro Business Process Services, Xerox, Kaufland Romania, KFC, McDonald`s Romania, Stefanini Romania, Urgent Cargus, Temenos, Societe Generale European Business Services, Intralinks, Allianz Worldwide Partners, Computer Generated Solutions Romania, TELUS International Europe, BearingPoint Romania.

4000 de pozitii deschise de companiile participante, o mare parte dintre ele disponibile chiar si in strainatate.

22 de Conferinte si SkillShop-uri de cariera, care au oferit insight-uri despre mediul de lucru din companii si despre oportunitatile de cariera deschise.

6 TechLab-uri si Conferinte TechTalks – o serie de conferinte dedicate pasionatilor de tehnologie.

14.000 de profesionisti si studenti aflati in cautarea job-urilor potrivite.


Ti-am pregatit un video cu parerile candidatilor participanti la Angajatori de TOP Bucuresti in 2015