DB Schenker Global Services Europe: Pozitiile deschise se adreseaza tinerilor absolventi de studii economice si limbi straine, dar si celor care doresc sa isi dezvolte o cariera in managementul proiectelorDB Schenker Global Services Europe participa toamna aceasta la Angajatori de TOP Bucuresti si cauta candidatii dornici sa lucreze alaturi de o echipa de profesionisti. Pentru a afla mai multe despre companie, despre mediul de lucru si despre oportunitatile de cariera oferite, inscrie-te la SkillShop-ul sustinut de Mateen Memon – General Manager – Understanding career paths – plan for success.


Cum ati descrie DB Schenker Global Services Europe in cifre?

O echipa de peste 600 de persoane pana in anul 2019, care va deservi 35 de entitati legale din Europa, urmand ca angajatii nostri sa vorbeasca peste 20 de limbi straine.

Daca ar trebui sa alegeti 4 atribute care va descriu cel mai bine ca angajator, care ar fi acestea?

Mobilitate in ceea ce priveste mentalitatea si jobul, initiativa, diversitate culturala, viziune.

Care sunt aspectele care definesc cultura DB Schenker Global Services Europe si cum influenteaza acestea profilul cautat in procesul de selectie?

Avand in vedere valorile noastre: mobilitate, initiativa, diversitate si viziune, suntem in cautarea unor persoane dornice sa ia succesul in propiile maini, alaturi de un angajator capabil sa le ofere un mediu propice.

In ce consta procesul de selectie la DB Schenker Global Services Europe  si cum s-ar putea pregati un candidat?

Procesul de selectie este stucturat pe niveluri de senioritate si consta in evaluarea candidatilor atat din punct de vedere al experientei profesionale, cat si ca tipologie de personaliate. Pentru ca intalnirea sa nu se transforme intr-un clasic interviu, ne asteptam sa avem un partener de discutie informat in ceea ce priveste compania si jobul pentru care aplica si in acelasi timp capabil sa isi sustina intr-un mod structurat candidatura.

Ce sfaturi ati avea pentru un proaspat absolvent care viseaza acum sa lucreze la DB Schenker Global Services Europe?
Dar pentru un profesionist?

Sa dovedeasca faptul ca este cu adevarat interesat sa se alature echipei sa si inceapa aventura DB Schenker alaturi de viitorii colegi.

Care sunt ariile in care activeaza DB Schenker Global Services Europe si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

DB Schenker Global Services Europe ofera servicii de contabilitate colegilor sai din Europa, iar pozitiile deschise se adreseaza tinerilor absolventi de studii economice si limbi straine, dar si celor care doresc sa isi dezvolte o cariera in managementul proiectelor.

Care sunt cele mai interesante/neobisnuite oportunitati de cariera pe care le poti intalni in DB Schenker Global Services Europe?

Una dintre mai interesante oportunitati de cariera le intalnim in echipa de tranzitie, activitate care presupune calatorii in proportie de 80% din timp, un contact permanent cu echipe internationale, dar si parte de people management.

Care sunt elementele definitorii care va diferentiaza de celelalte companii?

Suntem una dintre cele mai noi companii de pe piata de profil, oferind sansa angajatilor sa isi puna amprenta atat asupra culturii, cat si a activitatii desfasurate. Compania are un plan de crestere pentru urmatorii 5 ani, dand posibilitatea angajatilor sa isi poata planifica urmatorii pasi in cariera.

Care este cel mai inedit beneficiu pe care il oferiti angajatilor?

Planul nostru de dezvoltare de tip mozaic.

Care sunt pozitiile pentru care veti recruta la Angajatori de TOP si care sunt pasii dupa eveniment?

Printre pozitiile disponibile in cadrul Angajatori de Top se numara cel de contabil junior cunoscator de limba engleza precum si de alte limbi europene (poloneza, norvegiana, daneza, finlandeza, germana, spaniola, etc), SAP Key User si Recruiter.

Dupa eveniment, toate aplicatiile vor fi introduce in baza noastra de date, urmand apoi sa verificam potrivirea candidaturilor cu cerintele pozitiilor deschise.

Echipa DB Schenker Global Services Europe