Noutati @ Angajatori de TOP

Uber te aduce la Angajatori de TOP Bucuresti pe 22 si 23 octombrie 2015Toamna aceasta e mai usor ca niciodata sa te angajezi! Comanda-ti un Uber si inarmeaza-te cu CV-ul actualizat in format Barcode si hai la eveniment! Angajatorii te asteapta cu job-uri pentru toate nivelurile de experienta, in departamente diverse si cu zeci de SkillShop-uri si TechLab-uri!

Ajuns deja la cea de-a 19-a editie, cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP Bucuresti - revine in aceasta toamna cu peste 100 de companii participante si 4000 de oportunitati de cariera pentru candidati cu potential.

Evenimentul va avea loc pe 22 si 23 octombrie 2015, la Sala Palatului din Bucuresti. Si pentru ca vrem sa nu stea nimic intre tine si job-urile la care ai visat, Uber te aduce la Angajatori de TOP!

Ce trebuie sa faci?

Primul pas este sa iti descarci aplicatia Uber pe telefonul mobil. Daca alegi sa o descarci din App Store va fi necesar ca dupa crearea contului de utilizator sa introduci codul promotional “angajatori”. Daca o descarci de pe sectiunea dedicata proiectului de pe site-ul Uber, codul promotional va fi deja integrat si te poti bucura de calatoria gratuita!

Cum pot folosi calatoria mea gratuita?

Calatoria gratuita Uber se face doar catre Angajatori de TOP, intr-una dintre cele doua zile de eveniment. Aceasta promotie este valabila doar pentru utilizatorii noi, care si-au facut cont UBER in aceasta campanie. Reducerea poate fi folosita doar o singura data, de catre posesorul contului Uber de pe care a fost introdus codul promotional. Calatoria oferita este gratuita in limita a 30 de RON, iar tot ceea ce depaseste aceasta suma va fi achitat de catre utilizator, direct de pe cardul de credit introdus in aplicatie.

Daca intampinati probleme, va recomandam sa scrieti imediat pe support.bucharest@uber.com. Vom incerca sa le remediem intr-un timp cat mai scurt.

Te asteptam la eveniment!
 

LinkedIn