Ce beneficii neobisnuite ofera companiile prezente la Angajatori de TOP Bucuresti angajatilor?La Angajatori de TOP Bucuresti vizitatorii vor gasi peste 4000 de oportunitati in cadrul celor 100 de companii prezente.

Acestea vor pune la dispozitia celor prezenti joburi potrivite mai multor nivele de cariera, dedicate atat studentilor sau  proaspat absolventilor, cat si acelor profesionisti cu experienta in campul muncii. Insa, pe langa numeroasele beneficii in ceea ce priveste pachetele salariale, de relocare sau programele puse la dispozitie pentru angajati, unele companii ofera si beneficii mai putin obisnuite. Printre acestea se numara biblioteci pentru angajati, bugete alocate activitatilor menite pentru relaxarea angajatilor sau chiar organizarea de workshop-uri si conferinte pentru dezvoltarea profesionala a celor care lucreaza in companii.

Importanta altor beneficii in afara de cele salariale

Chiar daca uneori companiile privesc ideea de beneficii neobisnuite cu precautie, aceste pachete sunt esentiale pentru mentinerea unui grad ridicat de motivare la locul de munca si ajuta la crearea unor relatii profesionale de succes. La Angajatori de TOP Bucuresti, astfel de companii sunt numeroase, lucru care atesta rezultatele deosebite ale implementarii unor astfel de metode de motivare in HR. Aproximativ 27% din companiile prezente la eveniment ofera si alte pachete angajatilor sai, pe langa pachetele salariale.

In acest articol, va prezentam cateva dintre beneficiile speciale pe care le pun la dispozitie companiile care vin la targul de cariera Angajatori de TOP Bucuresti, desfasurat luna aceasta la Sala Palatului.

Zile Libere

Companiile pot arata ca isi apreciaza angajatii si pun mare accent pe loialitatea lor prin oferirea de zile libere la intervale de timp sau existenta unui program flexibil sau a unor zile cu program redus, care sa ateste aceste lucruri. Fie ca vorbim despre un mini-concediu oferit cu ocazia aniversarii zilei de nastere sau aniversarii vechimii in companie, posibilitatile de recreere sunt aproape nenumarate in unele companii. Companii care ofera aceste beneficii: SC Lingo24 SRL, EOS KSI Romania, DB Schenker SSC. 

Asigurari medicale

Chiar daca nu sunt considerate beneficii neobisnuite, companiile ofera si asigurari medicale complete, la retele de sanatate privata si asigura cheltuieli medicale importante. Companii care ofera aceste beneficii: Misys Financial Software, EOS KSI. 

Alte activitati si beneficii

Fie ca este vorba de calatorii, experiente unice ( calatorii, zbor cu parasuta etc.) masaj la birou, existenta unui Hall of Fame pentru angajati, precum si produse personalizate sau carduri de reduceri, numeroase companii pun la dispozitia angajatilor sai si alte beneficii care sa ii ajute pe acestia sa se dezvolte armonios la locul de munca. Alte astfel de beneficii sunt organizarea de training-uri atat in tara, cat si in strainatate. Companii care ofera  aceste beneficii: Urgent Cargus,  Societe Generale European Business Services, G2 Travel, Stefanini Romania, Profi Rom Food, Amoma.com, CGS Romania, Allianz Worldwide Partners, Genpact, InCrys, APS Romania, Betologic, Hewlett – Packard, SNC-Lavalin. 

Necesitatea organizarii unor activitati recreative sau a existentei unor spatii care sa ajute la relaxarea angajatilor a fost constientizata de marile companii din tara noastra. De aceea, inainte de a aplica la o pozitie in cadrul unei companii, te incurajam sa discuti despre beneficiile neobisnuite si putin cunoscute pe care aceasta le ofera angajatilor sai. Aceste informatii te vor ajuta sa afli despre activitatile interne si despre metodele neconventionale prin care respectiva companie te poate ajuta in dezvoltarea ta personala si profesionala.

Targul de cariera Angajatori de TOP Bucuresti se va desfasura incepand de joi 22 octombrie, intre ora 10.00-17.00 si vineri 23 octombrie, intre 10.00-18.00 la Sala Palatului. Pentru mai multe detalii despre acces si companiile prezente la stand, acceseaza sectiunea dedicata evenimentului de pe Hipo.ro.

Citeste si:

Productivitate si relaxare in acelasi spatiu - Sedii Cool la Angajatori de TOP 2015

Programe inedite derulate de companiile participante la Angajatori de TOP 2015 pentru angajati