Tu ce nota dai CV-ului tau? Dar angajatorii? Vino la standul CV Experts la Angajatori de TOP Timisoara pentru a primi feedback gratuit pe CV!Vrei sa afli care sunt aspecte cele mai importante in functie de care un angajator evalueaza CV-ul tau? Invata sa privesti propriul CV prin ochii angajatorilor si intelege astfel care sunt micile greseli care te-au tinut departe de interviurile dorite. Te asteptam la standul CV Experts din cadrul Angajatori de TOP Timisoara pentru a descoperi cum poti avea un CV de nota 10.

Mini sesiuni de consultanta la standul CV Experts!

Prezenti la  standul CV Experts din cadrul Angajatori de TOP Timisoara, specialistii in recrutare iti vor oferi sesiuni gratuite de consiliere in cariera. Continut, aspect, relevanta in raport cu angajatorii pe care ii vizezi sunt doar cateva dintre aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere.  Specialistii HR iti vor oferi feedback si vor veni cu sfaturi despre cum poti atrage atentia angajatorilor prin intermediul CV-ului tau. 

Ramona Todea-Cristea, Talent Acquisition Specialist la 3Pillar Global Romania te asteapta pe parcursul celor 2 zile si te va ajuta sa eviti cele mai frecvente erori pe care le fac candidatii in CV-urile lor. 

Ramona, care sunt cele mai frecvente erori intalnite in CV-urile candidatilor?

1.Greselile gramaticale - acei candidati care nu stiu sa scrie corect in limba romana sau in alta limba in care le este solicitat CV-ul.

2.Fotografia din vacanta sau de la o petrecere nu este intotdeauna alegerea cea mai potrivita pentru a fi folosita in construirea CV-ului.

3.Formatul CV-ul are un format impersonale – de recomandat sa fie unul personalizat si anume sa nu se trimita un CV standard doar in cazul in care angajatorul ii solicita un astfel de model.

4.Numarul de telefon si/sau adresa de mail sunt scrise gresit – chiar daca esti unul din norocosi si CV-ul tau a fost selectat pentru interviu, angajatorul nu va putea sa te contacteze.

5.Denumirea locurilor de munca anterioare sau a locului de munca actual – sa fie scrise corect.

6.Responsabilitatile – sa fie explicite folosind fraze cat mai scurte si care sa scoata in evidenta sarcinile avute si care il va ajuta pe recruiter/manager sa observe foarte usor potrivirea experientei tale profesionale cu postul vacant in cadrul companiei.

7.Nivelul de limba straina – nu te subaprecia si nici spra aprecia – pentru unele job-uri cunoastere unei limbi straine este primordiala, cere parerea unui specialist pentru a afla nivelul corect si trece acest nivel in CV.

De retinut....  CV-ul este Cartea ta vizita!!!

 

De ce este important pentru participantul de la Angajatori de TOP sa solicite un feedback din partea specialistilor de HR din cadrul standului CV Experts?

Pentru ca mai departe de indrumarea familiei si prietenilor, specialistii de HR care vor fi prezenti la standul CV Experts te vor consilia in ati construi CV-ul care sa te reprezinte si care sa te propulseze in fata angajaturlui.  

Lumea de azi este competitiva, iar noi trebuie sa ne adaptam la ritmul accelerant al vieții de zi cu zi. Cheia ca tu sa ai o cariera de succes este ca tu sa inveti sa o privesti ca pe propria ta afacere si sa incepi sa investesti in ea, in tine.
Este primul pas în realizarea unei vieți frumoase, fericite așa cum ne-o dorim cu toții.

Noi suntem aici pentru a te ajuta sa-ti creezi CV-ul „vedeta” dorit de catre angajator.

Indiferent daca vrei sa lucrezi intr-o corporatie multinationala, intr-o firma mai mica sau daca nu ai inca un loc de munca trebuie sa stii cum sa iti creezi in CV.
 

Descarca-ti CV-ul Barcode

 

Alaturi de Ramona, vei intalni si alti consilieri de cariera:

Gratiela Toader – StepUp HR
Luciana Lolis – IHM Consult
Diana Ionita – IHM Consult
Roxana Man – IHM Consult
Laura Soit – IHM Consult
Denisa Grigoruta – IHM Consult
Monica Morosanu – IHM Consult


De ce este important sa fii bine pregatit si sa ai un CV pe masura?

La Angajatori de TOP Timisoara vor fi prezente cele mai importante companii, iar cei mai doriti angajatori din Romania vor pune la dispozitia candidatilor peste 2500 de pozitii. Majoritatea specialistilor in recrutare din marile companii au identificat ca redactarea CV-ului este etapa in care gresesc cei mai multi candidati.

Pentru a beneficia de o experienta de calitate la standului CV Experts, precum si pentru a profita de un timp mai indelungat cu specialistii HR, recomandarea noastra este sa vii la in prima parte a zilei.

Te asteptam pe 18-19 martie la Centrul Regional de Afaceri, incepand cu ora 10.00. 

Viziteaza sectiunea
Angajatori de TOP Timisoara