Noutati @ Angajatori de TOP

Descarca CV Barcode si poti castiga un iPhone 6, 16GB

Cel mai mare targ de cariera se apropie! Editia a 19-a a Angajatori de TOP aduce sute de companii si mii de job-uri pentru toate nivelurile de experienta. Si pentru ca la Angajatori de TOP nu ai nevoie de 100 de CV-uri printate pentru a aplica la oportunitatile de cariera dorite, CV-ul Barcode vine cu un concurs anul acesta!

Actualizeaza-ti informatiile din CV, descarca-l in format Barcode pana pe 21 octombrie si scaneaza-l la cel putin o companie la Angajatori de TOP si intri automat in tragerea la sorti pentru un iPhone 6!  

iPhone 6 vine nu doar cu un ecran mai mare, ci si cu specificatii avansate! Pentru o experienta la o claritate uimitoare, noul Retina Display HD are un domeniu dual de pixeli pentru a permite o acuratete a culorilor in fiecare colt al ecranului. Avand la baza arhitectura pe 64 de biti specifica desktopurilor, noul cip A8 ofera mai multa putere, chiar si pentru un ecran mai mare.

Tehnologia revolutionara Touch ID iti permite sa accesezi in siguranta iPhone-ul tau cu parola perfecta: amprenta ta. iPhone 6 functioneaza cu tehnologii wireless rapide si se conecteaza la retele din toata lumea. Iar datorita conexiunilor Wi Fi avansate, vei avea viteze wireless incredibil de rapide. Mai mult decat atat, iOS 8 este cel mai avansat sistem de operare mobil din lume.

Cine poate participa?

Orice candidat care isi descarca CV-ul in format Barcode in perioada 15 septembrie – 21 octombrie si il scaneaza cel putin o data la eveniment.

Descarcarea CV-ului Barcode dureaza doar cateva secunde si iti ofera acces la toate job-urile prezentate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP. Mai mult decat atat, te introduce automat in baza de date a companiei preferate, fara niciun efort. Nu uita ca pentru a descarca CV-ul in format Barcode este necesar sa il completezi in proportie de macar 50%!

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la acest concurs este necesar sa iti descarci CV-ul in format Barcode pana pe 21 octombrie, sa vii cu el la Angajatori de TOP Bucuresti pe 22 si 23 octombrie si sa il scanezi la o companie din cadrul targului.

 

Click aici pentru a-ti descarca CV-ul Barcode!

Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului
 

LinkedIn