Noutati @ Angajatori de TOP

Primavara la Angajatori de TOP este COOL

Cel mai scurt drum de la candidat la angajat incepe la Angajatori de TOP, iar pentru ca mediul si locul unde ne desfasuram activitatea sunt extrem de importante, te provocam la un exercitiu de imaginatie. Atentie, dupa finalizarea targului de cariera, acesta se poate transforma in realitate!

Angajatori de TOP va fi gazda a 100 de companii cu planuri mari de recrutare. Te incurajam sa verifici lista completa a acestora si sa le identifici pe cele pe care le consideri ca fiind cel mai potrivite pentru tine. Gata? Acum este momentul in care, in functie de alegerile tale, trebuie sa iti imaginezi cum ar arata locul perfect pentru un tanar ca tine, care isi doreste sa se indrepte spre o cariera de succes.

Nu-ti pierde rabdarea, esti aproape de finalul exercitiului. Concentreaza-te, incearca sa retii imaginile care iti trec prin minte. Pentru ca suntem siguri ca vei fi candidatul potrivit pentru cel putin o companie participanta, urmareste cu atentie imaginile de mai jos. Acestea sunt cateva dintre sediile unde vei avea sansa sa lucrezi daca obtii jobul dorit la Angajatori de TOP.


Vezi aici toate fotografiile »

Echipa Avira cauta primavara aceasta candidati pasionati de domeniul IT&C Software, carora le ofera job-uri, indiferent de nivelul de experienta. Vino sa ii cunosti pe reprezentantii companiei si sa discuti cu ei direct la stand. Alatura-te unei echipe cu pest 100.000.000 de clienti la nivel mondial!

Vezi toate joburile Avira »

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Vezi aici toate fotografiile>>

Sediul Microsoft din Romania ofera spatii de relaxare cool, in care isi pot petrece pauzele de pranz sau pot organiza activitati fun. Cu reprezentantii Microsoft Romania poti interactiona la ambele editii ale celui mai mare targ de cariera, astfel:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vezi aici toate fotografiile >>

DB Schenker SSC participa primavara aceasta la Angajatori de TOP cu scopul de a recruta candidati pasionati de domeniul Servicii&BPO. Pentru ei a pregatit si un SkillShop, prin care pune in discutie notiunile de baza ale unei cariere de succes si modalitatile prin care orice candidat poate ajunge in punctul in care isi doreste. 

Rezerva-ti un loc la SkillShop DB Schenker SSC - Questions you should be asking your boss and why »

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vezi aici toate fotografiile »

Genpact este mediul perfect de dezvoltare daca esti pasionat de domeniul Servicii&BPO si cunosti cel putin o limba straina! Iar acum ai sansa sa discuti direct cu reprezentantii companiei la Angajatori de TOP Bucuresti! Mai mult, acestia ti-au pregatit un SkillShop interactiv, care iti va dezvalui care sunt programele de invatare si dezvoltare in cadrul companiei!

Rezerva-ti loc la “SkillShop Genpact: How to speak Finance&Accounting in German, French, Spanish or Italian” >>

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vezi aici toate fotografiile »

Schneider Electric te asteapta la Angajatori de TOP Bucuresti sa te alaturi echipei, aplicand la unul dintre job-urile disponibile. Mai mult, ei ti-au pregatit si un SkillShop care iti va dezvalui cum te poti integra in companie, care este cultura organizationala si cum te ajuta diversitatea la locul de munca: Different people, same team. This is how we play it!

Inscrie-te la: SkillShop Schneider Electric: Workplace of the future: Extend your SCOPE to be different >>

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vezi aici toate fotografiile »

TELUS International Europe recruteaza candidati pasionati de domeniul Servicii&BPO. Mai mult decat atat, participa la Angajatori de TOP Bucuresti cu un SkillShop special gandit pentru candidatii care isi doresc sa cunoasca drumul spre succes intr-o companie multinationala: “Roadmap to success”.

Rezerva-ti un loc la: SkillShop Telus International Europe: What Great looks like for TELUS >>

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Vezi aici toate fotografiile »

Echipa BearingPoint participa la ambele editii ale Angajatori de TOP din aceasta primavara pentru a intalni candidati ca si tine! Mai mult, ea participa si la Confrintele TechTalks cu Keynote-uri interesante si interactive.

Inscrie-te la: BearingPoint TechLab: Business process alignment – challenges within different cultures >>

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

Vodafone participa primavara aceasta la editia din Bucuresti a Angajatori de TOP si vine sa te cunoasca!  Treci pe la standul companiei  si stai de vorba cu reprezentantii companiei care iti vor spune totul despre oportunitatile de cariera oferite si despre cultura lor organizationala!

Vino sa cunosti echipa Vodafone la Angajatori de TOP >>

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vezi aici toate fotografiile »

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. La Carrefour suntem o echipa tanara de profesionisti. Politica noastra de resurse umane se bazeaza pe: impartasirea valorilor grupului, egalitatea de sanse la angajare, pachete avantajoase de beneficii, conditii de munca la standarde internationale, o gestiune a carierei personalizata, formare si promovare interna. Vino la targ si intra in lumea Carrefour!

Vino sa cunosti echipa Carrefour la Angajatori de TOP >>

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu este asa ca sediile pe care ti le-am prezentat seamana foarte mult cu imaginile la care tu te-ai gandit? Vino si convinge-te singur ca imaginatia poate fi transpusa si in realitate. Inscrie-te la ADT. Esti asteptat de sute de profesionisti dornici sa te aiba in echipele lor. Impreuna veti sarbatori reusitele, va veti bucura de atmosfera relaxanta si de pauzele pline de energie.

Inscriere Angajatori de TOP Bucuresti

 

LinkedIn