studiu

DevTalks Reimagined revine online, pe 9 – 11 iunie, cu scene noi dedicate liderilor din industrie, tehnologiei 5G si ingineriei

Primavara aceasta, DevTalks Reimagined revine cu cea de-a doua editie virtuala a celei mai mari expo-conferinte dedicata developerilor si profesionistilor IT din Romania.

Gitte Mønsted Hansen - Senior Manager, People Attraction at Systematic - We are a modern company with a Danish foundation and a global mindset

Systematic is an international software development company from Denmark. The Romanian development center was opened in January 2017 and at the moment has over 120 employees working on projects in the field of education, health and defence.

Webinar How to adapt to changes in the online world for your career - Top Talents event

Webinar-How-to-adapt-to-changes-in-the-online-world-for-your-career---Top-Talents-event

Este acea perioada a anului cand comunitatea Top Talents se reuneste pentru o noua dezbatere pe teme de interes pentru tinerii talentati din intreaga tara!

Programul de cariera GROW@HILTI

Hilti este compania care vine cu o solutie pentru tine: programul de cariera GROW@HILTI! Programul se va desfasura pe o perioada de 2 ani, timp in care vei trece prin diferite roluri din diferite departamente, pentru a descoperi drumul care ti se potriveste (marketing, finante, inginerie, vanzari, logistica...

Tehnologia – campioana locurilor de muncă în România și în 2021

Industria tehnologiei s-a aflat în plină ascensiune în ultimii ani în România. Conform Institutului Național de Statistică, domeniul IT&C a avut o creștere economica de 2,4% în 2020 iar contribuţia acestui sector la formarea PIB a fost de 7%. Sectorul IT&C are un potential...

LSEG anunta finalizarea cu succes a achizitiei Refinitiv

London Stock Exchange Group (LSEG) si Refinitiv si-au unit fortele pentru a deveni un furnizor mondial de infrastructura si date pe piata financiara.

Kaufland România dă startul înscrierilor la Accessibility Hackathon, evenimentul social lansat sub sloganul “Contribuie. Codează. Integrează. Asigură accesul persoanelor cu dizabilități pe piața muncii.”

Kaufland România, un Angajator de Top ce sprijină puternic diversitatea și egalitatea de șanse, anunță lansarea primului hackathon social organizat de companie, sub sloganul „Contribuie. Codează. Integrează.

Când învățarea continuă nu este doar o declarație...

Când-învățarea-continuă-nu-este-doar-o-declarație...

Atunci când dorința de învățare continuă nu este doar o declarație care crezi că dă bine la interviuri sau în conversație cu recruter-ii (și by-the-way, lipsa de autenticitate trece dincolo, se simte) ci un mod de a fi, orice este posibil...

Viitorul muncii dupa coronavirus

Astfel a fost ultimul an: am asistat la transformarea modului in care lucram, colaboram, invatam, comunicam sau in care reusim sa ne mentinem aproape. Si avem motive sa credem ca ceea ce am inceput sa facem acum va ramane valabil si pentru perioada de dupa criza.

Recrutarea si joburile viitorului

Recrutarea si selectia candidatilor in timpul pandemiei au fost facilitate de tehnologie si de inteligenta artificiala, care au ajutat foarte mult in acest context pandemic la mentinerea unui echilibru si a comunicarii eficiente cu candidatii.