Inscrie-te la Top Talents Romania 2019

Junior Trade in echipa CHS Agritrade. Alege sa fii diferit!

Descopera noi oportunitati din domeniul agribusiness-ului cu CHS Romania. Afla mai multe despre acest domeniu, dar si despre cum te poti dezvolta in cadrul companiei in rolul de Junior Trader.

Cum poate arata cariera ta in Coca-Cola HBC Romania

Afla din acest articol cum poti avea o aplicare de succes pentru pozitia de Business Developer din Coca-Cola HBC Romania, dar si tips & tricks despre procesul de selectie.

Student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Admitere 2019

În anul universitar 2019/2020 Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) își așteaptă viitorii studenți cu un număr de peste 5.100 de locuri oferite pentru studiile universitare de licență, la specializări de vârf, de mare atractivitate și solicitare din partea mediului...

TOP 100 Cei mai doriti angajatori in 2019

Top 100 cei mai doriti angajatori din Romania in 2019 a fost stabilit de 18.247 respondenti. Care sunt acestia? Afla din articolul pe care l-am pregatit.

Noi decizii in era competitiei. De ce sa folosesti servicii de BI?

Serviciile de Business Intelligence au castigat teren si in mod sigur sunt un instrument foarte util pentru orice manager sau director care isi doreste sa isi dezvolte compania. Dar de ce ce serviciile BI sunt necesare? Si de ce au nevoie organizatiile de ele?

100 Days of HR, o scoala ALTFEL pentru cei care vor o cariera in Resurse Umane

100 Days of HR este la a doua editie a proiectului unor pasionati de HR, ce isi propune sa abordeze din perspectiva conceptelor continatoare clasice, reinterpretate si aduse in actualitate acest domeniu.

Visteon expune solutii avansate de electronica de bord la noul hub de dezvoltare din Timisoara

Visteon, singurul furnizor de autoturisme Tier 1 axat exclusiv pe sistemele electronice de pilotaj, a gazduit un eveniment "Open House" in luna iunie, pentru a prezenta tehnologiile avansate pe care noul centru de tehnologie al companiei din Timisoara...

Vara aceasta iti gasesti job-ul potrivit! 850 de joburi si internship-uri la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent si esti in cautarea unui program de internship platit sau un job entry-level participa la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi pana pe 16 august 2019.

Topul Celor mai doriti angajatori in 2019

Catalyst Solutions anunta rezultatele studiului Cei mai doriti angajatori pentru 2019.

Ofiter protectia datelor - tot ce trebuie sa stii

Care sunt responsabilitatile unui ofiter al protectiei de date?