LSEG (London Stock Exchange Group) sarbatoreste cinci ani in Romania; in prezent sunt 600 de angajati in Bucuresti.

LSEG (London Stock Exchange Group) Romania sarbatoreste cinci ani de investitii in Romania la Centrul sau de Tehnologie din Bucuresti. LSEG are acum 600 de angajati in Bucuresti avand in continuare planuri de crestere pentru urmatorul an. Echipa din Bucuresti dezvolta solutii software pentru pietele...

Siemens Energy competence hub in Bucharest awaits great talents to play their role in the energy transition process

A great experience from day one. Siemens amazes every new employee. New colleagues already have access to all systems, enabling them to start their learning journey and doing their magic.

Help us shape the future of energy while you build your own

Technology alone won’t make the difference: it is our people and their passion for innovation. We need the power, the energy, and the force brought into future teams by open-minded young professionals.

La CGS România, friends working together este o realitate, nu doar un slogan

Friends working together este pentru noi mai mult decat o simplă deviză. Este modul în care privim job-ul și activitatea de zi cu zi. Suntem, astfel, peste 4.000 de prieteni uniți, atenți la nevoile celor din jur și dedicați.  

As an engineer at Siemens Energy, you’ll help unlock unthinkable potential in technology, business and society

Changing the future of energy is a gigantic task. And honestly, we can’t do it alone. There is a place for you at Siemens Energy, along with the right support to build your career.

FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI Editia a XV-a. THE DIGITAL HUMAN CULTURE TRANSFORMATION: THE FOUNDATION OF TOMORROW

Revista HR Manager organizeaza cu sprijinul Humanistic, in data de 27 Octombrie 2022, intre orele 14:00-17:00, editia a XV-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI cu tema: THE DIGITAL HUMAN CULTURE TRANSFORMATION: THE FOUNDATION OF TOMORROW

Cine sunt oamenii-poveste de la Top Talents?

Anul acesta, Top Talents Romania 2.0 creeaza ”the ultimate career conference experience”, in doua zile de eveniment menite sa dea start la cariera si restart la socializare.

Participi la workshopurile Angajatori de TOP si esti PREMIAT!

Workshopurile din cadrul evenimentului de cariera Angajatori de TOP revin in format fizic in Timisoara si Bucuresti, de aceea, toamna aceasta participi la experienta si poti pleca acasa cu un premiu foarte cool.

Autoevaluarea competentelor intr-o limba straina

Una dintre competentele care vor fi cautate in continuare de angajatori este cea legata de cunoasterea limbilor straine. De multe ori insa, desi candidatul cunoaste o limba straina la nivelul cerut de angajator, el nu reuseste sa se autoevalueze corect. Pentru...

Ai primit doua oferte de munca? Alege-o pe cea potrivita

Felicitari! Ai reusit sa obtii nu una, ci doua oferte de munca? Esti un adevarat guru al procesului de recrutare!