Angajatori de TOP; job-ul ideal, targ de job-uri, Timisoara, Bucuresti, job-uri studenti, job-uri profesionisti
conferinte IT, techtalks
cariera Vodafone, joburi studenti Vodafone, Technology Discover Programme
Bosch

London Stock Exchange Group appoints General Manager for Romania

London Stock Exchange Group appoints General Manager for Romania

Cel mai mare marathon al programelor de Internship & Trainee 2018

Până în luna decembrie, proiectul Internship&Trainee Marathon 2018 își propune să reunească peste 500 de oportunități de carieră.

Legitimatia pentru studenti, ISIC ofera reduceri

ISIC este legitimatia pe care orice student trebuie sa o aiba in portofel. Este singura recunoscuta la nivel global si in baza careia studentii au peste 130.000 de reduceri in 136 de tari, inclusiv in Romania.

Pareri si sfaturi de la tinerii angajati in urma Top Talents Romania

Cu totii stim cat de greu pare sa gasesti jobul potrivit la inceput de drum. Dar ce se intampla atunci cand angajatorii cauta tineri fara experienta profesionala, in cadrul unui eveniment de cariera, pentru a investi in dezvoltarea lor? De 10 editii, toate acestea se petrec la Top Talents Romania.

Become one of the Hilti Leaders of the Future. Discover GROW @Hilti Graduate Program

Are you a recent graduate looking for an opportunity to grow in a multinational company? Or are you already in the workplace but wanting a more challenging and rewarding role, with high exposure to senior management and fast-paced every day? Then, no better time to embark with Hilti for an exciting...

Spectator la Top Talents Romania 2017

Afla care a fost atmosfera la Top Talents Romania 2017. Iata care au fost principalele activitati in cele doua zile de eveniment si insight-uri din partea reprezentantilor companiilor participante.

Cum ar trebui redactat CV-ul unui specialist cu experienta?

Probabil ca intrebarea „Cum iti scrii CV-ul?”, dupa ce ai acumulat 6, 7 sau poate 10-15 ani de experienta pare absurda. Insa, atunci cand dupa ani de experienta te pregatesti sa iti rescrii CV-ul este important sa faci un pas in spate si sa te gandesti...

Cum iti cresti sansele de angajare in 2018? Iti spun 330 de specialisti HR

La nivel national se inregistreaza schimbari in mai multe sectoare ale pietei fortei de munca, iar anul 2018, desi se anunta mai rezervat, continua optimismul lui 2017. Am discutat cu 330 de specialisti HR pentru a afla care sunt tendintele si cum sa te pregatesti...

19 sfaturi de la recruiteri pentru a evita cele mai des intalnite greseli atunci cand aplici pentru un job

Accesis Pro a intrebat expertii in resurse umane despre cele mai frecvente greseli pe care candidatii le fac cand aplica pentru un job.

Modelul de scrisoare de recomandare - cum arata si cum sa il obtii?

Scrisorile de recomandare reprezinta o modalitate buna prin care potentialii angajatori si membrii ai comisilor de admitere pot obtine mai multe detalii despre candidati, despre abilitatile si punctele lor slabe. Dar cum obtii o scrisoare de recomandare?