Joburi BOS - Business Organization for Students

De ce BOS?

Pentru ca este o organizatie studentească elitista, membra fondatoare JADE Romania, care, de 13 ani, faciliteaza procesul de dezvoltare al studentilor, creand o legatură constanta intre ei si mediul business. Aici membrii invata diferit, cuvantul lor primeaza. Cum altfel sa iti dezvolti creativitatea si sa iti descoperi pasiunile, daca nu dand viata ideilor tale, in cadrul unui ONG. Business Organization for Students pune mare accent pe curajul de a iesi in fata si de a vorbi despre planurile si aspiratiile pe care le ai.

 

Cine suntem noi?

O mana de oameni care impartasesc aceleasi valori: initiativa, responsabilitate, spirit de echipa, profesionalism si determinare. Acestea sunt chiar indicatorii dupa care BOS se ghideaza in toate activitatile pe care le desfasoara. Functionand precum o multinationala, organizatia este structurata pe departamente si divizii. Astfel, membrii au libertatea de a alege domeniul pe care vor sa il exploreze, fie el PR sau SALES, MARKETING sau HR.

 

Ne propunem sa iti punem la dispozitie toate materialele si resursele de care dispunem pentru ca tu sa te definesti pe tine insuti, sa descoperi lucrurile care te pasioneaza si sa faci un prim pas spre un viitor prosper, presarat cu noi oportunitati. Ne dorim ca dupa experienta ta in organizatie, sa fii pregatit pentru un post intr-o companie de succes si sa revii cu drag la evenimentele marca Business Organization for Students, amintindu-ti de momentele frumoase petrecute in acest cadru.

 

Fie ca planuim evenimente, construim campanii sau organizam teambuildinguri, tu eşti cel care conteaza! Lasa-ne sa te ajutam si vei avea ocazia sa te convingi ca pentru un Student of Today, Teoria nu a fost niciodata mai practica!

 

Echipa noastra

  1. Proud

Proiect cu tradiţie al BOS, Proud reuneşte 6 ediţii dedicate studenţilor interesaţi de domeniile comunicării (Advertising, Marketing, PR)

Ediţia cu numărul 6, “Proud to feel”, a adus în atenţia studenţilor două teme de actualitate: Marketing-ul social şi Marketing-ul emoţional.

  1. IT is Business

Este un proiect ajuns la cea de-a 5 ediţie şi reprezintă o iniţiativă dedicată studenţilor pasionaţi de tehnologiile IT.

“Mobile AppDev”, subiectul ediţiei din 2012, i-a provocat pe studenţi la o dezbatere cu privire la importanţa platformelor mobile în secolul XXI.

  1. 1stEP

Este un proiect dedicat antreprenoriatului, iar prima ediţie (2012) i-a vizat pe studenţii dornici să se lansesze în mediul business. Evenimentul şi-a propus să insufle tinerilor convingerea că reuşita în afaceri nu e imposibil de atins şi că obstacolele pe care le întampină un antreprenor în formare sunt uşor de depăşit, dacă acţioneazi cu entuziasm şi determinare.

  1. Job Fair

Proiectul, aflat la prima ediţie, are ca scop facilitarea interacţiunii dintre studenţi şi mediul business. Evenimentul se va desfăşura la finalul lunii aprilie, fiind targetat către studenţii Academiei de Studii Economice. Aceştia vor avea acces la o serie de workshop-uri şi sesiuni de pregătire pentru interviuri, interacţionând pe parcursul zilelor de eveniment cu angajatorii participanţi.

 

Misiune şi valori

Business Organization for Students îşi propune să ofere membrilor săi un cadru propice evoluţiei profesionale. Conform misiunii noastre, membrii BOS sunt studenţi cu potenţial ce urmează un traseu de perfecţionare a abilităţilor individuale. Activitatea în cadrul organizaţiei oferă experienţe de învăţare prin simularea stilului de lucru din companii, prin educarea, feedback-ul permanent şi prin implicarea în proiecte adresate studenţilor, dar şi în proiecte profesionale pentru companii.

Membrul BOS crede în:

- Iniţiativă- tot ceea ce facem vine din interior, din convingerea că ideile bune sunt acelea puse în aplicare.

- Spirit de echipă- toate activităţile noastre se desfăşoară în echipe, fiindcă experienţa ne-a arătat că, dacă individual suntem buni, împreună putem fi geniali.

- Încredere- credem unii în alţii, acordăm credit competenţelor individuale şi respectăm deciziile personale.

- Responsabilitate- gândim şi acţionăm responsabil, îndrăznim să luăm decizii şi ne asumăm de fiecare dată consecinţele, ne autoevaluăm permanent şi ne propunem să fim mâine mai buni decât astăzi.

- Profesionalism- cu energia, voia bună şi spiritul tineresc care ne definesc, încercăm să acţionăm de fiecare dată cu profesionalism, pentru că vrem să începem de azi să fim profesioniştii de mâine.

 

Istoric

În anul 2001, cinci studenţi cu iniţiativă pun bazele a ceea ce astăzi numim cu mândrie Business Organization for Students. Alexandru Cristea, Bogdan Bereanda, Ionuţ Dinu, Mihai Olteanu – preşedinte şi  Olimpiu Galani, tineri pasionaţi de antreprenoriat, au văzut în BOS  o oportunitate de a acumula know-how-ul necesar lansării propriilor afaceri şi un context propice testării propriilor idei.

Primele proiecte prin care organizaţia s-a făcut cunoscută în rândul studenţilor au fost Giant CV (Târg de job-uri), Zilele pieţei asigurărilor, Advertising Days şi ABM Communities.

Încă de pe atunci organizaţia funcţiona asemenea unei companii, cu departamente si proceduri specifice, activitatea din cadrul proiectelor pregătindu-i pe membri să activeze în mediul corporate.

Fiind o organizaţie înfiinţată de studenţi pentru interesul studenţilor, echipa de conducere a fost permanent la curent cu interesele şi nevoile tinerilor, aşa că în grila de proiecte au fost introduse evenimente care, ulterior, au devenit tradiţie: Proud, IT is business, Careershop (proiect realizat în colaborare cu Kraft Foods).

Şi pentru că iniţiativa, perseverenţa şi profesionalismul au însoţit BOS de-a lungul întregii sale activităţi, dorinţa membrilor de a evolua s-a concretizat în anul 2011, când Business Organization for Students a devenit membru fondator al reţelei JADE România, membră a confederaţiei internaţionale JADE International.

Acesta reprezintă un pas important pentru organizaţie, întrucât, odată cu aderarea la confederaţie, BOS a devenit oficial punctul de legătură între studenţi şi companii, între creativitatea şi entuziasmul tinerilor şi profesionalismul şi performanţele partenerilor noştri.

 

BUCURESTI
ONG

Joburi BOS - Business Organization for Students:

Locuri de munca BOS - Business Organization for Students

Angajari BOS - Business Organization for Students