Eurocall Inc SRL

Orase: Bacau,
Industrie: Consultanta

Site http://www.eubc.ro/

Eurocall este formata in primul rand de oameni , ne concentram pe echipa noastra si ne mandrim cu o viziune diferita din acest punct de vedere . Ne străduim să găsească un echilibru între a crea un mediul de lucru placut și obținerea de rezultate pentru clientii nostri. Oferim pregatire si instruire, oferind oportunități de a crește , promovam munca distractiva si placerea de munci . Recunoaștem valoarea fiecărui angajat si incurajam libera exprimare , in acest fel punem in valoare competentele unice ale fiecarui membru din echipa .

Obiectivele Eurocall sunt realizate prin contribuția fiecare angajat, și rolul fiecăruia este la fel de important pentru succesul tuturor .

Incercam sa urmarim progresul propriilor angajati care isi aduc contributia in munca noastra prin dariurie si pasiune, ii promovam pe merit, cea ce motiveaza intotdeauna angajatii sa vina cu idei si solutii noi , care promovează inovația în întreaga companie .
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Eurocall Inc SRL

Companie Oras(e) Data
Consultanti Telefonici - Limba Italiana

full-time0 - 1 an experienta

Pentru clientii nostri companii multinationale , cautam operatori vorbitori de limba italiana .Daca va considerati un bun negociator , aveti bune capacitati de comunicare , daca va doriti castiguri lunare mult peste media existenta atunci aplicati !

Eurocall Inc SRL Bacau
Onesti
13.01.2017
Vorbesti Italiana ? Lucreaza de acasa !

proiect specialStudent/Absolvent

Cautam operatori vanzari prin telefon , vorbitori de limba italiana , persoane care sunt pasionati de vanzare care sa propuna produsele si serviciile clientilor nostri Candidatii au oportunitatea de a lucra, fara un orar stabil , de acasa sau oriunde pot avea o conexiune de internet stabila .

Eurocall Inc SRL Job national13.01.2017

Joburi Eurocall Inc SRL

Companie Oras(e) Data