Joburi Metropolitan Life


Fiecare își poate alege propriul drum în viață. Drumul pe care noi l-am ales este să fim alături de tine în orice călătorie ai porni.

Am început acum peste 154 de ani în America și ne-am angajat să oferim soluții pentru clienții noștri, astfel încât aceștia să poată face alegerile potrivite , în siguranță și să se poată bucura cât mai mult de fiecare moment.

Cu această misiune, am ajuns în peste 40 de țări și deținem poziții de conducere pe piețe din Statele Unite ale Americii, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. În întreaga lume, oferim asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor pentru a sprijini clienții într-o lume aflată într-o continuă evoluție.
Suntem recunoscuți de aproximativ 100 de milioane de clienți și deservim mai mult de 90 din primele 100 de companii de top FORTUNE 500®.

 

Responsabilitate și Implicare Socială

 

Protecția vieții și a viitorului comunităților în care ne desfășurăm activitatea este una din valorile de bază ale Metropolitan Life. Ca o reconfirmare a angajamentului și responsabilității noastre sociale, ne implicăm în acțiuni care pot influența în mod pozitiv educația, sănătatea și calitatea vieții societății din care facem parte.
 

În ultimii 8 ani, angajamentul nostru de a sprijini si investi în Educație a fost din ce în ce mai mare. În această perioadă, prin programul „Life Changer” (în parteneriat cu Junior Achievement) ne-am concentrat să dezvoltăm și educăm sănătate financiară a tinerelor generații. Peste 50 de mii de copii cu vârsta cuprinsă între 13-18 ani au fost încurajați de Metropolitan Life să gestioneze un buget personal, să acorde atenție riscurilor financiare și să-și construiască un viitor mai încrezător. Voluntarii noștri s-au implicat activ și au avut șansa de a-și aduce propria contribuție la acest program, învățându-i pe copii despre finanțe, organizând ateliere, fiind mentori și consilieri pentru echipele antreprenoriale.

 

Sustenabilitate
 

Împădurirea terenurilor neproductive și, odată cu aceasta, creșterea suprafețelor de vegetație forestieră reprezintă calea perfectă pentru crearea unui viitor sustenbil atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare.

De aceea, în cadrul Metropolitan Life, vei avea oportunitatea să participăm la inițiative globale și locale, care ne încurajează să ne implicăm și să contribuim la protecția mediului înconjurător.

Metropolitan Life, împreună cu Asociația Pădurea Copiilor, au plantat două hectare de pădure, câte un copac pentru fiecare poliță individuală de asigurare de viață semnată în 2020.

150 de asociați Metropolitan Life și familiile lor au sărbătorit Ziua Mondială a Pădurilor, oferindu-se voluntari alături de  Asociația MaiMultVerde, pentru a planta o pădure comunitară pe malul Canalului Cama din Giurgiu. Plantarea a marcat începutul unui parteneriat prin care 50.000 de arbori vor fi plantați în numele clienților care și-au dat acordul să primească actualizări anuale de la compania Metropolitan Life Pension.

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să pășească cu încredere în viitor. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com.

În România, Metropolitan Life are peste 23 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre Metropolitan Life puteți accesa oricând site-ul nostru www.metropolitanlife.ro, pagina de Facebook sau de LinkedIn.
 

BUCURESTI
Asigurari - Intermedieri financiare

Joburi Metropolitan Life:

Metropolitan Life nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

International Leadership Trainee - Coca - Cola HBC

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Siemens - Software Development Internship - Summer 2024

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Summer Internship Program - Bucharest Global Technology Center

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Mecanic Trotinete

Randstad România
3000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Amazon - 2024 Graduate Software Dev Engineer

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Farmacist/a

Randstad România

Aplica fara CV

Locuri de munca Metropolitan Life

Angajari Metropolitan Life