eXcent România, filială locală a Grupului eXcent - grup de origine franceză, cu o prezență

internațională în continuă expansiune (Franța, Marea Britanie, Germania, Mexic, USA) - este specializată în servicii de inginerie, proiectare, consultanță tehnică și managementul afacerilor în procesul industrial.

Conceptor și integrator de soluții industriale, Grupul eXcent realizează proiecte pentru cei mai mari actori din sectorul industrial Aeronautic, Automotive, Feroviar, Energetic, Apărare, Spațial și Naval.

Cei 650 de angajați eXcent creează împreună societatea eXcent de mâine, gratie expertizei lor din sectorul ingineriei industriale, care acoperă întregul proces de producție: de la Concepție, Integrare și Mentenanță industrială la Echipamente de dezvoltare și cercetare, Lean Manufacturing și Robotică, precum și serviciile transverse: Calitate, Supply chain și Achiziții.

eXcent este în căutarea de ingineri talentați și pasionați în toată România, oferind contracte pe perioadă nedeterminată sau stagii. Talentele căutate sunt profile tehnice de formare în special mecanică, dar și Talente cu dublă competență în management de proiect și dezvoltare comercială.

650 de TALENTE repartizate în 11 locații în Franța și 6 locații internaționale :

La Rochelle Bordeaux Toulouse Figeac Bourges Nantes Saint-Nazaire Rennes Paris Belfort Marignane Youngstown Casablanca București Hambourg

Grație politicii de recrutare și selecție exigente precum și a unei politici solide de formare continuă și integrare pe post, ne asigurăm de faptul că angajații eXcent sunt experți polivalenți capabili de a aduce proiectelor noastre un plus de valoare!

EU SUNT UN TALENT, EU APLIC!

BUCURESTI
Inginerie, , Energie & Petrol

Joburi Excent Romania:

Excent Romania nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Business System Analyst

Euro-Testing Software Solutions
Hybrid

Bootcamp STS 2024, abonează-te pentru ultimele noutăți!

STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale)
Job national
Aplica fara CV

Junior Accountant - Bucuresti

Computer Generated Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Market Data Software Developer

Brainspotting
Hybrid

Aplica fara CV

Inginer automatist IT

Electromontaj

Aplica fara CV

Locuri de munca Excent Romania

Angajari Excent Romania