Autonom este singura companie românească care a primit titlul de Best Employer timp de 4 ani consecutiv.
În 2018 ne-am alăturat comunității celor 123 de organizații recunoscute de WorldBlu la nivel mondial, care promovează principiile democratice și încurajează libertatea la locul de muncă.
Avem cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, cu flotă de peste 9000 de autoturisme noi și 44 de agenții în 33 de orașe.
Misiunea noastră este de a oferi servicii ireproșabile la prețuri oneste.

        

 

 

Grupul Autonom

De-a lungul anilor, pe masura ce nevoile clientilor nostri au evoluat, la fel si afacerile noastre. Grupul Autonom furnizeaza in prezent urmatoarele servicii:

1. Inchirieri Auto

2. Leasing Operational

3. Inchirieri Echipamente

4. Transferuri cu Sofer

5. Asistenta Rutiera

6. Managementul Flotei

7. AutoRulate

 

De ce sa lucrezi cu noi?

In Autonom ai ocazia sa te dezvolti facand ceea ce iti place alaturi de o echipa tanara formata din oameni pasionati, implicati si mereu cu zambetul pe buze.

1. Sprijinim dezvoltarea colegilor nostri

Succesul companiei noastre este definit de evolutia colegilor nostri. In acest sens, oferim o experienta de invatare cat mai personalizata prin training-uri, coaching, cursuri si suport din partea liderilor companiei. De asemenea, colegii au acces la o biblioteca vasta cu titluri din diverse domenii precum dezvoltare personala, business sau biografii ale unor personalitati impresionante. Este recunoscut faptul ca in Autonom, cititul este responsabilitate de serviciu (minim o carte pe luna :) ).

Una dintre valorile companiei noastre, Evoluam in fiecare zi a devenit chiar sloganul companiei.

2. Sustinem flexibilitatea

In Autonom punem accent pe bunastarea colegilor si ne dorim ca acestia sa se bucure de echilibru intre viata profesionala si cea personala. In functie de tipul job-ului, oferim posibilitatea de a lucra de acasa atunci cand colegii isi doresc, iar programul flexibil le permite sa inceapa si sa termine activitatea la ore potrivite nevoilor lor.

3. Incurajam implicarea in comunitate a colegilor nostri

Fundatia Autonom a fost creata cu scopul de a ii ajuta pe cei din jur si de a oferi colegilor ocazia sa initieze si sa se implice in proiecte care au un impact pozitiv in comunitatile din care acestia fac parte.

Printre proiectele frecvent implementate se numara: asigurarea materialelor necesare pentru a merge la scoala (carti, rechizite), acordarea de burse tinerilor cu potential pentru a participa la diverse programe de pregatire, participare in calitate de trainer la after school si multe altele.

 

4. Facilitam spiritul inovativ

Toti colegii nostri sunt incurajati sa isi exprime liber ideile despre cum organizatia ar functiona mai bine. Astfel am creat un program intern cu ajutorul caruia adunam, selectam și implementam propunerile de inovatii primite din partea colegilor, astfel incat colegii nostri au un impact direct in transformarea companiei.

 

Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Braila, Brasov, BUCURESTI, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Roman, Satu-Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Targoviste, Targu Mures, Timisoara
Auto

Joburi AUTONOM:

AUTONOM nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca AUTONOM

Angajari AUTONOM