Joburi Stericycle Romania

Protejăm oamenii și brandurile. Promovăm sănătatea. Protejăm mediul.

Misiunea Stericycle România este sã oferim protecție oamenilor și sã reducem riscurile.



 

Stericycle România este una dintre cele mai importante companii de servicii din domeniul managementului deșeurilor periculoase din România generate de sectoarele medical, farmaceutic, veterinar şi industrial.

Existentă pe piață din 2013, Stericycle România oferă servicii integrate de colectare, transport şi procesare unui portofoliu național de peste 10.000 de clienți din mediul privat și de stat prin personal autorizat şi certificat conform legislației naționale și europene.

Facem parte din grupul Stericycle, lider mondial în domeniul gestionării deșeurilor medicale și industriale, cu operațiuni în 22 țări din întreaga lume.

Facilităm clienților noștri accesul la ultimele noutăți legislative din domeniu, astfel încât să fie încredințați că deșeurile lor sunt transportate și procesate respectând prevederile legislației naționale și europene. Înțelegem nevoile practice ale clienților noștri și ne adaptăm în permanenţă serviciile pentru satisfacerea acestor nevoi.

Ajutăm companiile să răspundă cu succes provocărilor complexe ale mediului de afaceri și să reducă riscurile urmarind constant minimizarea impactului deşeurilor asupra mediului prin utilizarea celor mai noi tehnologii de procesare.

 





Protejăm oamenii și promovăm sănătatea în întreaga lume.

Stericycle a fost înființată în 1989 și a devenit o societate comercială la bursă NASDAQ în 1996. Extinderea Stericycle în afara Statelor Unite a început în 1998 cu o achiziție în Mexic. De atunci, ne-am extins operațiunile pe 22 de piețe internaționale din întreaga lume oferind o gamă largă de servicii, de la gestionarea deșeurilor medicale la distrugerea în siguranță a documentelor și consultanță de specialitate.

Protejăm ce contează!

Scopul nostru central este de a ne ajuta clienții să își îndeplinească promisiunile oferind soluții ce protejează oamenii și mediul, promovând sănătatea.

Angajamentul nostru de sustenabilitate

Stericycle este pasionat de a căuta și găsi soluții de înlăturare a deșeurilor cu potențial dăunător din comunitățile noastre.
 

Urmăriți filmul În fiecare zi este Ziua Pământului pentru a afla mai multe.
 

 

VALORILE STERICYCLE




 

Suntem o companie care recunoaște faptul că cele mai bune idei provin de la membrii echipei sale.

Ascultăm ceea ce au de spus colegii noștri și ideile lor despre cum putem face ca lucrurile să meargă și mai bine.

Toată lumea din Stericycle contribuie la succesul companiei și doar împreună facem diferența.

Ne dorim ca toți membrii echipei să fie inspirați și să simtă că au puterea de a schimba lucrurile.

Ne dorim să creăm o cultură în care oamenii vin cu entuziasm în fiecare zi la lucru.




 
BUCURESTI
Altele

Joburi Stericycle Romania:

Locuri de munca Stericycle Romania

Angajari Stericycle Romania