Joburi ​Fundatia LEADERS

 Fundatia LEADERS este despre aspiratii, experiente inedite si valori. Organizatia s-a constituit in anul 2000, moment in care societatea romaneasca, post-comunista era lipsita de o componenta proeminenta de leadership.
LEADERS si-a asumat astfel misiunea de a identifica lideri autentici, dar si de a responsabiliza viitoarea generatie de lider, promovand un model de leadership in care schimbarea incepe de jos.
 
Cream programe menite sa dezvolte potentialul de lider al fiecarui participant, bazate pe impartasirea de cunostinte, de experiente si de idei. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa se dezvolte, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.



Valori
Incredere. Implicare. Integritate.

Obiective
- sa ajute la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor cu potential de leadership
- sa promoveze concepte si actiuni pragmatice, inovatoare si responsabile in comunitatea tinerilor lideri, si extins, in intreaga societate romaneasca.
- sa creeze cadrul necesar pentru dezvoltarea comunitatii de tineri lideri din Romania, sa o conecteze cu organisme internationale similare si sa faciliteze cooperarea cu acestea prin intermediul schimburilor de cunostinte, cele mai bune practice si experiente.

Misiune
Vrem sa fim cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune.

 

BUCURESTI
Consultanta, , Altele

Joburi ​Fundatia LEADERS :

Locuri de munca ​Fundatia LEADERS

Angajari ​Fundatia LEADERS