Joburi BEANS UNITED, agentie de inbound marketing

Agenția Beans United a luat naștere din nevoia de a crea un alt fel de marketing, unul care nu este intruziv, nu întrerupe oamenii din activitatea lor ci le oferă o experiență remarcabilă în fiecare moment din procesul de cumparare în care se află.

A face marketing în 2016 înseamnă mai mult decat un mesaj puternic difuzat unei audiențe specifice sau obținerea unor premii de creativitate. Cumpărătorii simt din ce în ce mai mult presiunea advertisingului iar receptivitatea lor scade.

 
Beans United este prima agenție din Romania care implementează metodologia de inbound marketing creată de fondatorii ei de la Hubspot :
 
  • Attract (atragerea vizitatorilor)
  • Convert (convertirea vizitatorilor în leaduri)
  • Close (închiderea leadurilor în clienti)
  • Delight (transformarea clienților în ambasadori de brand).
 
In calitate de parteneri Hubspot, îmbinăm creativitatea si know how-ul cu infrastructura de marketing necesară derulării unor campanii de succes : Hubspot Software, utilizat de peste 11 500 de companii în 70 de țări.
 
De ce Inbound Marketing
 
Procesul de achiziție prin care trece cumpărătorul a evoluat. Dacă companiile dețineau controlul informației prin intermediul reprezentanților de vânzări și al mass mediei, astăzi consumatorii controlează informația, prin intermediul tuturor canalelor pe care le pot accesa online.
 
Abundența informațiilor și consumul fragmentat al acestora a dus la lipsa atenției depline a consumatorului. Astfel, tehnicile intruzive de marketing nu mai funcționează : 84% din vizitatori părăsesc un site datorită bannerelor publicitare, în timp ce 86% din oameni schimbă canalul TV în timpul pauzelor publicitare.
 
Alternativa : Inbound Marketing               
 
  • atrage consumatorul către produs în loc să împingă produsul către consumator (Pull vs. Push Marketing)
  • caștigă atenția consumatorului în loc să o cumpere prin publicitate (comunicarea pornind de la nevoile consumatorului)
  • folosește conținutul pentru a atrage si converti consumatorii în leaduri și clienți (content marketing)
  • se bazează pe educarea consumatorilor și crearea de relații de durata cu aceștia
 
Inbound marketing = marketingul pe care consumatorii și-l doresc
 
BUCURESTI
Publicitate & Media

Joburi BEANS UNITED, agentie de inbound marketing :

Locuri de munca BEANS UNITED, agentie de inbound marketing

Angajari BEANS UNITED, agentie de inbound marketing