Joburi Agress Business Company

Grupul de firme Agress a luat nastere in 1997. De atunci si pana acum ne-am concentrat atentia pe dezvoltarea interna si externa, astfel incat sa ramanem un partener stabil si de incredere fata de toti cei care ne-au ales serviciile.

Punem foarte mult pret pe dezvoltarea personala si profesionala a oamenilor din echipa noastra. Pentru ca asta e singurul lucru care va face diferenta in viitor, indiferent de domeniul de activitate la care ne raportam.

In acest moment suntem un grup de firme independente, cu management si structura proprie. Sub brandul Agress sau Agress Associated comercializam produse din categoria IT&C (telefoane mobile, calculatoare, laptopuri etc.).
De asemenea, la capitolul servicii ne remarcam prin excelenta in automatizari, reparatii computere, reumplere de cartuse, efectuare lucrari de supraveghere video sau sisteme de alarma, mentenanta echipamente calcul si multe altele.

Prin intermediul parteneriatului cu EuroGsm furnizam in reteaua noastra de magazine din Galati, Braila, Tecuci, Tulcea, Focsani si Iasi intreaga gama de servicii a unui important operator de telefonie mobila din Romania.

In grupul Agress Business a luat nastere brand-ul aBeauty clinique, lider in estetica faciala si corporala neinvaziva si minimum invaziva. Reteaua nationala de clinici se regaseste in orase precum Brasov, Bucuresti, Constanta sau Galati.
Barlad, Focsani, Galati, Iasi, Tulcea
Retail

Joburi Agress Business Company:

Locuri de munca Agress Business Company

Angajari Agress Business Company