MERIDIAN Grup este unul dintre cei mai performanţi concesionari ai mărcilor Dacia – Renault. Companiile din grupul MERIDIAN îşi desfăşoară activitatea în domenii dintre cele mai diverse, obiectivul principal fiind acelaşi: furnizarea de produse şi servicii la cele mai înalte standarde.
 
MERIDIAN Auto - oferă servicii specializate în vânzarea de maşini noi, service auto Dacia-Renault şi multimarcă prin cele 3 concesiuni:

  1. MERIDIAN SUD: Str. Turnu Magurele, nr 52 – 62, Sector 4, Bucureşti;
  2. MERIDIAN VEST: Bd. Iuliu Maniu, nr 319 – 329, Sector 6, Bucureşti;
  3. MERIDIAN NORD: Bd. Pipera, nr 1/10, Ilfov.

MERIDIAN Ocazie - oferă servicii de achiziţie şi vânzare vehicule second-hand
MERIDIAN Leasing - oferă finanţare auto prin leasing operaţional şi leasing financiar
MERIDIAN Asigurări - oferă servicii de asigurare (CASCO, RCA, viată, locuinţă, etc.) 
MERIDIAN RENT A CAR - oferă servicii de închirieri auto pe termen scurt, mediu şi lung, având o flotă compusă din peste 200 de maşini de închiriat.
MERIDIAN TAXI şi NAŢIONAL TAXI - unele dintre cele mai prestigioase firme de taximetrie din România. 
 
Valorile care stau la baza grupului MERIDIAN şi care i-au guvernat evoluţia în cei peste 20 de ani de activitate:
EXCELENŢĂ - Ţintim către cele mai înalte standarde profesionale şi depunem toate eforturile pentru a progresa continuu în tot ceea ce facem.
PROFESIONALISM - Suntem dedicaţi activităţii pe care o desfaşurăm şi dăm dovadă de un înalt grad de competenţă în sfera noastră de lucru.
INOVAŢIE - Ne folosim permanent de experienţa dobandită pentru a le livra clienţilor noştri cele mai noi şi practice soluţii.
OAMENII, RESURSA NOASTRĂ CEA MAI DE PREŢ - Fiecare membru al echipei este conştient de faptul că, prin deciziile pe care le ia, prin atitudinea şi prin comportamentul adoptate, devine responsabil de imaginea grupului MERIDIAN în societate.


Eforturile susţinute pentru aplicarea acestor valori au făcut ca MERIDIAN Grup  să devină nu doar o companie importantă din mediul de business din România, ci şi un partener de încredere pentru toţi clienţii şi colaboratorii săi.
Astfel, entuziasmul, spiritul de muncă în echipă, precum şi permanenta orientare către dezvoltarea profesională se reflectă în calitatea serviciilor pe care le oferim şi în gradul înalt de satisfacţie al clienţilor care apelează la serviciile noastre.
 

 

BUCURESTI
Auto

Joburi MERIDIAN Grup:

MERIDIAN Grup nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca MERIDIAN Grup

Angajari MERIDIAN Grup