Joburi Volksbank Romania

Intr-o lume in care oamenii isi redefinesc valorile si se intorc catre lucrurile care conteaza cu adevarat, catre bucuria autentica, catre placerile simple ale vietii, noi, Volksbank, am ales sa fim sustinatorii acestei realitati.

Iata care este, pe scurt, istoria uneia dintre cele mai mari organizatii de servicii financiare din Romania.

Volksbank Romania este prezenta pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Principalii actionari ai Volksbank Romania sunt Österreichische Volksbanken-AG (institutia centrala a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria), DZ Bank WGZ Bank si Banque Federale des Banques Populaires. De-a lungul celor 14 ani de prezenta pe piata din Romania, Volksbank s-a dezvoltat continuu astfel ca, in acest moment, alaturi de noi poti face pasul catre o etapa superioara atat la nivel financiar, cat si in plan personal. Avand in centrul preocuparilor sale clientii, Volksbank si-a adaptat recent viziunea de business astfel incat sa raspunda cat mai bine realitatilor unei piete aflate in schimbare. Volksbank Romania a dezvoltat o noua pozitionare strategica, intr-un efort de a avansa spre o structura de afaceri mai echilibrata, durabila, specifica unei banci universale.

Conform noii pozitionari, Volksbank Romania se adreseaza in mod egal segmentului de retail si segmentului corporate oferind produse si servicii bancare esentiale, care ajuta in mod real clientii.

Alaturi de noi vei descoperi bucuriile simple, in fiecare zi!

Filosofia Volksbank Romania presupune promovarea urmatoarelor valori:
• Profesionalism, spirit de echipa si inovatie;
• Etica;
• Respectarea normelor profesionale si reglementarilor legale;
• Transparenta si onestitate;
• Secretul profesional;
• Integritate si echitate;
• Respectul drepturilor umane si sociale fundamentale;
• Respectul fata de mediul inconjurator.

BUCURESTI
Bancar-Servicii financiare

Joburi Volksbank Romania:

Volksbank Romania nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Volksbank Romania

Angajari Volksbank Romania