HELLA România este parte din grupul FORVIA. Faurecia È™i HELLA îÈ™i unesc forÈ›ele sub brandul-umbrelă FORVIA, reunind 150.000 de angajaÈ›i talentaÈ›i din întreaga lume. Grupul FORVIA È™i portofoliul său larg de tehnologie intenÈ›ionează să joace un rol semnificativ în transformarea limitelor mobilității È™i în combaterea schimbărilor climatice.

HELLA este o companie listată la bursă È™i este unul dintre cei mai importanÈ›i furnizori globali în industria automotive. 

În cadrul FORVIA, HELLA inovează industria auto datorită înaltei performanÈ›e pe care o aduce în tehnologia de iluminat È™i electronică: perfecÈ›ionează lumina inteligentă, componente È™i aplicatii pentru maÈ™ina electrică È™i maÈ™ina autonomă È™i oferă servicii globale de top.

În România, HELLA este prezentă din 2005. Are cinci centre de proiectare È™i dezvoltare, un centru administrativ È™i trei unități de producÈ›ie care sunt situate în TimiÈ™oara, Arad, Lugoj, Craiova, Oradea È™i IaÈ™i unde lucrează peste 5000 de angajaÈ›i.

 

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2023

# 2 Cei Mai Doriți Angajatori în Timiș
# 12 Cei Mai Doriți Angajatori în România
# 23 Cei Mai Doriți Angajatori în IT&C
# 33 Cei Mai Doriți Angajatori în Iași
Arad, Craiova, Lugoj, Timisoara
Inginerie, , Auto

Joburi FORVIA HELLA:

FORVIA HELLA nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca FORVIA HELLA

Angajari FORVIA HELLA