ContentSpeed este una dintre cele mai importante companii care contribuie sustinut de peste zece ani la dezvoltarea comertului online in Romania atat pentru branduri, cat si pentru start-up-uri.

Agentia de eCommerce ofera trei categorii de produse dedicate fiecarui nivel de business si servicii conexe pentru sustinerea afacerilor retailerilor online: Shop (concept magazin online custom), Portal B2B (platforma business) si eDistribution, prima retea online de aprovizionare dedicata proprietarilor de magazine online.

In randul celor peste 350 de magazine online dezvoltate de ContentSpeed se regasesc branduri cu notorietate in Romania ca Porsche, Panasonic, Diverta, Chicco, Indesit, Ariston, Hotpoint, Austral, Renania, Anveloshop. In randul initiativelor de antreprenoriat dezvoltate in mediul online prin intermediul solutiilor ContentSpeed se numara ZorileStore, Pictorshop.ro si BabyNeeds.ro. In 2015, ContentSpeed a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 1.000.000 de euro si are o echipa de 30 de developeri la sediul din  Bucuresti.

BUCURESTI
IT&C Software

Joburi ContentSpeed:

ContentSpeed nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca ContentSpeed

Angajari ContentSpeed