Cine suntem?

P.A.S. - Paula.Alina.Simona (cele 3 fondatoare), reprezinta in acelasi timp si ideea noastra de baza ca dezvoltarea se face treptat, prin pasi mici si dureaza toata viata;

spre Dezvoltare – prin participarea la workshopurile si evenimentele noastre, fiecare persoana are ceva de invatat, astfel dezvoltandu-se personal si professional;

Suntem o asociatie nonprofit care promoveaza ideea ca fiecare om are potential si detine puterea de a face ceea ce-i place. Cheia este sa se cunoasca si sa aiba atat curajul, cat si initiativa sa lupte pentru ceea ce-si doreste. Stim ca acest lucru este usor de spus, dar mai greu de facut, de aceea scopul nostru este sa oferim sprijin oricarei persoane care isi doreste sa se dezvolte, sa faca o schimbare in viata sa si sa acumuleze cunostinte noi.

Daca vrei sa stii mai multe despre echipa noastra, poti intra aici

 

Voluntarii nostri sunt, la fel ca si noi, dornici sa se dezvolte si sa te ajute sa te cunosti mai bine, sa iti poti dezvolta anumite abilitati si competente, sa afli cat mai multe lucruri despre domeniile profesionale care te intereseaza sis a poati avea acces la toate aceste lucruri cu o investitie financiara minima.

 

“Liliana e numele meu  şi m-am alăturat P.A.S. cu drag şi voie bună. De ce? Pentru că îmi doresc să fac parte din echipa care va da contur şi sens unor proiecte create special pentru tine. Eu voi încerca să ajung la tine, să-ţi atrag atenţia, să-ţi trezesc interesul, să îţi arăt că se poate. La fel ca şi tine am idealuri şi vise, însă câteodată nici eu nu mai ştiu cum să ajung la ele, aşa de una singură. Vreau să ştiu ce înseamnă o alegere bună, vreau să învăţ cât mai multe lucruri interesante şi vreau să pun bazele unei cariere de succes. Dar ca să fac toate astea am nevoie de ambiţie, de motivaţie şi de multă implicare. Aşa că pot spune că sunt destul de norocoasă, că mă aflu la locul potrivit alături de persoane interesante, în pas spre dezvoltare.”

 

 

“Mi-am dorit sa fac parte din aceasta echipa pentru ca mi se ofera posibiliatea de a-i ajuta, intr-o mai mica sau mai mare masura, pe cei care isi doresc sa se dezvolte, sa creasca, iar motorul il “pornesc” in ei insisi, iar noi ne alimentam cu reusitele lor.

 

 

 

 

Pe masura ce timpul va trece, sper ca aceste randuri sa devina mai numeroase !”

Pentru a ne descoperi intreaga echipa poti intra pe blogul nostru

 

Dezvoltare profesionala:

1. Workshopuri, traininguri, seminarii pentru dezvoltare abilitati soft precum: comunicare, creativitate, persuasiune, vanzare, lucru in echipa etc*

2. Consiliere in cariera individuala

3. Consiliere in cariera de grup (ex.: Workshop despre luarea deciziei sau despre cum sa te prezinti la interviu)

Dezvoltare personala:

1. Workshopuri (autocunoastere, motivatie, incredere in sine, imaginatie, atitudine etc)

2. Mese rotunde

3. Discutii de grup – dezbateri

* Pretul este stabilit in functie de eveniment

Serviciile pe care noi le oferim se bazeaza pe metode de educatie nonformala, sunt interactive si intentioneaza sa scoata beneficiarii din zona de confort si din tiparele cu care s-au obisnuit.

* La cerere putem oferi si alte tipuri de evenimente de dezvoltare persoanala si profesionala, in functie de nevoile beneficiarului.

Ce aducem diferit?

Servicii de calitate la preturi minime. Ne dorim ca banii sa nu fie un impediment in dezvoltarea personala si profesionala a oamenilor care constientizeaza ca imbunatatirea propriei vieti tine numai de ei.

Asta inseamna ca pretul participarii la un curs/workshop poate varia in functie de tema, de complexitate, de materiale necesare.

In afara de asta:

   *  Avem programe utile si interesante de dezvoltare personala si profesionala, accesibile oricui

   *  Facilitam identificarea de solutii pentru probleme reale, cu care ne     confruntam fiecare, in viata de zi cu zi (probleme de comunicare, lipsa motivatiei, zona de confort)

    *  Folosim metode interactive si distractive de prezentare si invatare

Cine sunt clientii nostri?

   *  tineri pana in 30 de ani (elevi, studenti, tineri profesionisti

   *  adulti aflati in proces de schimbare pe plan profesional

   *  persoane care doresc sa acumuleze informatii noi si sa se dezvolte

Clientul ideal: persoana cu posibilitati financiare reduse sau medii, dar motivata sa se dezvolte personal si profesional, curioasa, deschisa pentru a experimenta metode de educatie non-formale

 

 

1.      Workshop “Toti vindem ceva!” (22 februarie)

Vinzi un produs, un serviciu sau pe tine insuti, tot vanzare se numeste! Si ca sa faci asta cat mai bine, noi ti-am pregatit o intalnire cu specialisti in domeniul vanzarilor de la care sa “furi” secretele, carora sa le pui intrebari si care o sa iti povestesca prin ce metode au reusit ei sa obtina succes.

2.      Training “Fii convingator” (8 martie)

Vom aborda tema persuasiunii in diverse contexte de viata, fie profesionala fie cea personala, bazandu-se pe principiile lui Robert Cialdini. Un loc aparte in cadrul trainingului, pe langa obiectivul de familiarizare cu principiile mentionate anterior, il reprezinta partea aplicativa, folosind diverse metode de invatare in acest scop.

Trainer: Natalia Croitoru

3.      Workshop: “Relationarea cu personalitatile dificile (de la locul de munca)” (29 martie)

Workshopul are scopul de oferi o privire in profunzime asupra comportamentelor si gandirii persoanelor considerate dificile la locul de munca. La final  participantii vor sti caracteristicile fiecarui profil dificil pentru a le recunoaste pe viitor si  vor intelege  motivatiile  din spatele respectivelor comportamente. Nu in ultimul rand, vor descoperi strategii ca sa minimizeze sau sa elimine impactul negativ  pe care acesti oameni  l-au avut pana acum asupra calitatii vietii si productivitatii lor la locul de munca.

Trainer: Ruxandra Popa

4.     Scoala Altfel “Sa stii mai multe, sa fii mai bun” (7 – 11 aprilie)

Ne propunem derularea de activitati ce vizeaza dezvoltarea abilitatilor sociale, la elevii din clasele a V-a si a VIII-a, de la Scoala Nr.1 din comuna Berceni. Cum vom face asta? Prin exercitii ce vizeaza autocunoasterea, creativitatea, lucrul in echipa, comunicarea verbala si nonverbala.

5.     Workshop : “Creativitatea de zi cu zi” (27 aprilie)

Creativitatea nu este intalnita numai in arte, ci este la fel de cunoscute in matematica, afaceri, tehnologie, politica si in toate domeniile vietii cotidiene. Vrei sa iti dezvolti creativitatea in diverse domenii si nu stii cum poti face asta? Vino la acest workshop si te vom invata cateva tehnici simple, de care poate ai auzit dar nu stiai ca folosesc si la asta.

             6.     Training: “Vreau sa comunic usor” (mai) ne propunem sa incheiem cu un workshop

pentru cei care vor sa-si dezvolte abilitati in relatia cu clientii.

 

BUCURESTI
Educational

Joburi P.A.S.:

Locuri de munca P.A.S.

Angajari P.A.S.