Joburi DaAfaceri

Cine suntem?

DaAfaceri este o organizatie nonguvernamentala, apolitica si nonprofit din Academia de Studii Economice din Bucuresti, infiintata in martie 2003.

Cui ii este dedicata?
DaAfaceri este o organizatie studenteasca dedicata tinerilor cu initiativa antreprenoriala si idei frumoase. Activitatea noastra se concretizeaza in proiectele prin care indrumam studentii aflati la inceput de drum spre o evolutie remarcabila.

Ce ne diferentiaza?
Asociatia studenteasca DaAfaceri se mandreste cu faptul ca din 24 februarie 2012 a devenit Junior Enterprise in cadrul confederatiei internationale JADE. Astfel, DaAfaceri a devenit o structura condusa de studenti cu o viziune proaspata, care ofera servicii integrate, adaptate pentru companii, cu scopul de a dezvolta membri, atat la nivel national, cat si international.
Acest lucru aduce un plus de valoare, DaAfaceri enumerandu-se printre cele 3 Junior Enterprise-uri din Romania.

Care este obiectivul nostru?
Obiectivul nostru este de a aduce un plus de valoare mediului studentesc si, implicit, experientei de student, prin oferirea unor alternative de dezvoltare atat personala, cat si profesionala.
De 11 ani urmarim realizarea acestui obiectiv prin evenimentele pe care le organizam si la care luam parte si prin valorile pe care le promovam. Avem in urma noastra peste 50 de editii de proiecte incheiate cu succes si continuam sa lucram pentru a le oferi tinerilor o sansa la un viitor mai bun. Credem in puterea noastra de a schimba lucrurile in bine prin implicare, responsabilitate si profesionalism.
 

Care este filosofia noastra?
Din punct de vedere al numarului de membri, suntem o asociatie de marime mica spre medie, deoarece credem foarte mult in invatarea sociala din comunitati. Acest lucru ne ajuta in dezvoltarea membrilor, intrucat interactiunea intre ei devine astfel mult mai usoara si mult mai semnificativa, iar accesul la informatii sau la pozitii de coordonare este mai putin restrictionat.
Respectand aceleasi principii si in activitatile noastre, dezvoltam proiecte sub forma de workshop-uri intrucat consideram ca invatarea sociala si interactiunea cu speakerii sunt experiente relevante pentru participanti.
In urma proiectelor noastre, cream comunitati de oameni cu interese comune, care fac schimb de informatii si care genereaza un mediu al oportunitatilor.

Proiectele noastre sunt:

Event Academy

Business Intro

MarkeTHINK

ResUmE

Brands, Blogs&Cookies

Actori la Bursa

Real Estate

DAfiesta

 

BUCURESTI
Publicitate & Media, , Educational

Joburi DaAfaceri:

DaAfaceri nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca DaAfaceri

Angajari DaAfaceri