REWE Romania - Penny Market

Orase: BUCURESTI, Ilfov,
Industrie: Retail

Site www.penny.ro

Rewe România reprezintă în ţara noastră concernul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experienţă de peste jumătate de secol.

În afară de comerţul en detail din domeniul alimentar REWE mai este activ la nivel european şi în domeniul turismului cât şi cel al comerţului cu articole de tipul Do-it-Yourself. În România concernul este prezent prin reteaua de magazine Penny Market .

Având în vedere puternica expansiune a companiei noastre, oferim şanse de promovare în carieră pentru angajaţii motivaţi şi dornici de a învăţa, pachet salarial atractiv corelat cu performanţele, atmosferă plăcută de lucru, în prezent compania numărând peste 3900 de angajaţi.

Suntem o companie internaţională în plină expansiune. Prin magazinele noastre Penny Market oferim siguranţa unui loc de muncă stabil într-o echipă tânără şi de succes cu multiple posibilităţi de dezvoltare.


 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca REWE Romania - Penny Market

Companie Oras(e) Data
ASISTENT MANAGER

full-time0 - 1 an experienta

Si ce daca nu ai experienta! Stii limba germana si iti doresti sa te dezvolti intr-o echipa dinamica? Asteptam cu interes aplicatia ta!

REWE Romania - Penny Market Ilfov
05.12.2016

Joburi REWE Romania - Penny Market

Companie Oras(e) Data