Joburi Zepter International Romania

Universul Zepter reunește cei patru piloni fundamentali fără de care viața nu poate exista: aerul, apa, lumina și hrana, oferind soluții ingenioase și tehnologii premium de ultimă generație pentru o viață mai bună și mai îndelungată.

Zepter Internațional Romania este o companie multibrand care produce, vinde şi distribuie în întreaga lume produse premium şi de cea mai bună calitate!

Produsele Zepter sunt create din pasiunea pentru un stil de viață sănătos iar portofoliul este structurat din următoarele branduri: MEDICAL, HOME ART, HOME CARE, COSMETICS și LUXURY.

Brandul Medical are grijă de sănătatea clienţilor Zepter cu aparate revoluționare, de ultimă generaţie precum şi terapii complementare, non-invazive precum revoluționarul aparat medical Bioptron, care folosește terapia cu lumină pentru prevenirea și tratarea unui spectru vast de afecțiuni.


Brandul Home Care propune soluții ingenioase pentru o locuință curată și igienizată, care ne protejează sănătatea în același timp: sistemul TuttoLuxo – sistem complet de curățenie 6 in 1; purificatoarele de apă Aqueena Pro și Edelwasser - aduc apa pură de izvor în locuintele noastre; Therapy Air® iOn - purifică şi îmbogăţeşte aerul cu ioni negative, asigură aerul de munte în căminele noastre
.
Brandul Home Art
- Masterpice CookArt este sistemul revoluționar de preparare și gătire a hranei fără sare, apă sau ulei și permite alimentelor să păstreze aromele și gustul naturale, vitaminele şi proprietăţile nutritive.

- VacSy, maestrul păstrării hranei este sistemul patentat pentru ambalare în vid folosit în întreaga lume pentru păstrarea hranei proaspete şi preparate, ce menţine proprietăţile organice şi vitaminele naturale.

- Colecția Masterpiece – arta decorării mesei oferă o gamă amplă de accesorii pentru masă din materiale de cea mai bună calitate şi decoraţiuni pentru masă sofisticate, care îmbină stilul cu eleganţa.

Brandul Cosmetics oferă formule cosmetice eficiente, fabricate în laboratoare de prestigiu Elvețiene, cu garanţia celor mai exigente standarde de siguranţă şi eficienţă.
 
Balotesti, BUCURESTI, Buftea, Ilfov, Otopeni, Pitesti, Ploiesti, Voluntari
Altele

Joburi Zepter International Romania:

Locuri de munca Zepter International Romania

Angajari Zepter International Romania