Hipo.ro Targ Virtual Absolventi Cont nou candidat
MyHipo

Stanleybet

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Servicii&BPO

- Filiala din Romania a grupului britanic “Stanleybet International”, unul dintre cei mai mari operatori de pe piata locala a jocurilor de noroc, numarul 1 in domeniul pariurilor sportive si nonsportive din Romania; pe langa Romania, Stanleybet activeaza si in Italia, Germania, Belgia, Polonia, Cipru, Croatia si Grecia.

- Membru fondator al Asociatiei Organizatorilor de Pariuri din Romania “Romanian Bookmakers”; membru al Camerei de Comert si Industrie Britanica-Romana (BRCC), al Camerei de Comert Americane in Romania (AmCham) si al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR).

- Din 2004 si pana in prezent Stanleybet s-a extins la nivel national, profesionalismul si experienta britanica fiind acum disponibile in peste 260 de locatii prin intermediul celor peste 800 de angajaţi.

Stanleybet si-a conturat deja o identitate proprie, si-a dobandit un prestigiu si a marcat un important punct de referinta in evolutia pietei romanesti de pariuri.


Cautam tineri si nu numai activi, dinamici, motivati, cu abilitati de operare PC, cu experienta profesionala minima in relatia cu clientii, dornici sa invete si sa se dezvolte alaturi de o echipa de peste 800 de profesionisti. Daca te regasesti in profilul descris mai sus, te asteptam alaturi de noi intr-o echipa dinamica in cadrul careia poti avea mai mult decat un job, o cariera!


Poti trimite CV-ul tau la adresa: resurseumane@stanleybet.ro. Pentru mai multe informatii despre noi intra pe site-ul: www.stanleybet.ro.

Aplica spontan! Companie favorita
Job Companie Oras(e) Data postarii

Nu exista joburi in sectiunea accesata!