Pentru o cariera de succes fa o plimbare la Germanos!


Grupul GERMANOS este liderul regional al pieţei de retail de tehnologie mobilă. Prezent în 4 ţări, cu peste 900 de magazine la nivel internaţional, GERMANOS – parte a grupului COSMOTE – şi-a asumat misiunea de a conecta consumatorii obişnuiţi cu tehnologia mobilă. In Romania, Germanos este prezent din 1996, consolidandu-si de-a lungul anilor poziţia de lider, cu prezenta în peste 110 oraşe din ţară.

Reţeaua Germanos va număra, la finalul anului, peste 260 de locaţii. Noile magazine vor fi deschise preponderent în cartierele populate din marile oraşe, precum şi în comunităţile mai mici, conectând cu tehnologia consumatorii din oraşe cu peste 30,000 de locuitori.

In orice magazin Germanos intri in lumea celor mai noi tehnologii mobile: produse şi servicii de telefonie mobilă (telefoane mobile, produse şi servicii COSMOTE), accesorii pentru telefoane mobile şi servicii post vanzare care fac viaţa mai uşoară consumatorilor, dar si produse şi accesorii digitale precum camere foto, camere video, playere audio, telefoane DECT, carduri de memorie, servicii de nouă generaţie precum conexiuni ADSL (Click Net), televiziune digitală (Dolce) si servicii de voce oferite de Romtelecom.

Cu peste 1000 de tineri entuziasti ce lucreaza atat in magazine, cat si in zonele de suport, Germanos este una dintre cele mai dinamice companii din industria in care activeaza. Alatura-te echipei noastre si ai sansa de a-ti construi cariera intr-o companie multinationala, cu reale posibilitati de dezvoltare. Viziteaza site-ul www.germanos.ro, sectiunea Cariere, sau descopera oportunitatile curente la targul „Angajatori de Top 2009”.

BUCURESTI
IT&C Telecom

Joburi Germanos:

Germanos nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Germanos

Angajari Germanos