Vineri si sambata, 70 de companii si peste 2500 de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP Timisoara 2016



Saptamana aceasta, vineri si sambata, pe 21-22 octombrie, cei care sunt in cautarea unui job pot participa la cel mai mare targ de cariera. La eveniment sunt asteptati peste 4500 de profesionisti, studenti si proaspat absolventi care pot interactiona cu reprezentantii celor 70 de companii participante.
 

Care sunt cele 70 de companii care vor fi prezente vineri si sambata la CRAFT?

Cele 70 de companii prezente la targul de cariera Angajatori de TOP sunt organizatii multinationale si locale, angajatori cu importante planuri de dezvoltare pentru urmatoarea perioada. O parte dintre angajatorii care pot fi intalniti vineri si sambata la Centrul Regional de Afaceri sunt: Accenture, Adecco, AEM, Altran Maroc, ATOSS Software, Azur, BearingPoint Romania, Beespeed, berg COMPUTERS, Bosch Service Solutions, Buw, Coca-Cola HBC Romania, Continental, DRÄXLMAIER Group, Elektrobit Automotive Romania, Flex, Hartl Connect, HELPLINE, Huawei, IBM, Lidl Romania, McDonald`s Romania, Microsoft, Nokia, Pepco, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.
 

Schimbari importante pe piata fortei de munca

Companiile au planuri de dezvoltare si extindere a numarului de angajati din Romania. Comparativ cu editiile anterioare, observam o crestere semnficativa a numarului de companii prezente la editia din aceasta toamna Angajatori de TOP Timisoara, fiind cel mai mare eveniment din ultimii 10 ani. Din discutiile noastre cu angajatorii prezenti, nevoia de recrutare a crescut, iar accentul este atat pe recrutarea de candidati experimentati, cat si de tineri absolventi si persoane entry-level. Companiile au un focus puternic pe recrutare, iar planurile de angajare ale acestora sunt in crestere, astfel se explica si prezenta lor intr-un numar atat de mare comparativ cu editiile anterioare.   

„Consider ca piata muncii este foarte dinamica si intr-o continua schimbare. Candidatii trebuie sa ia in considerare mai multi factori (cultura organizationala, mediul de lucru, oportunitatile de dezvoltare profesionala, programele de training, etc), nu doar componenta salariala atunci cand analizeaza o oferta de munca” – Apostoiu Lavinia, HR Manager, ZTE SERVICES ROMANIA.

„In zona de vest a tarii, numarul investitorilor a crescut foarte mult, drept urmare a crescut si oferta de locuri de munca. Credem ca cei care isi cauta un loc de munca ar trebui sa analizeze bine ofertele, din toate punctele de vedere, si sa-l aleaga pe acela care se potriveste cel mai bine cu principile si valorile lor.” – Iacobescu Diana Maria, Referent Resurse Umane, HAMILTON CENTRAL EUROPE.

„Piata fortei de munca este din ce in ce mai dinamica si acum versus 2010/11 sunt mult mai multe oportunitati si joburi disponibile. Riscul este sa revenim la comportamentele din perioada anterioara crizei, cand schimbarile de job se faceau mult prea des si bazat pe nevoi imediate, nu pe o strategie personala de dezvoltare” - Anca Paun, Recruitment Coordinator, Coca-Cola HBC Romania.

„Piata fortei de munca cunoaste o dezvoltare continua, iar candidatii ar trebuie sa ofere timp pentru a se informa legat de domeniul de activitate al companiilor pentru care isi doresc sa lucreze, nivelul de stabilitate oferit adecvat contextului economico-social, beneficiile legate de respectarea legislatiei in procesul de munca, nivelul de compatibilitate intre pregatirea profesionala, propriile competente si expectante si cerintele postului, posibilitatile de dezvoltare, precum si existenta echilibrului viata profesionala - viata personala” - Crisan Georgiana, Asistent Resurse Umane, Auchan Romania.
 

Cum se pot pregati cei care vor fi prezenti la Angajatori de TOP?

Le recomandam vizitatorilor sa descarce CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe Hipo.ro. Cu un singur CV pot aplica la toate joburile deschise de companiile prezente, in plus toate modificarile din CV vor fi actualizate in timp real, astfel incat companiile au acces la ultima varianta a CV-ului.

De ce  le recomandam celor care sunt in cautarea unui job sa participe la Angajatori de TOP? Pe langa faptul ca au ocazia sa discute direct cu echipa de HR si sa cunoasca o parte dintre potentialii viitori colegi, perspectivele de dezvoltare in cariera, pozitiile deschise si proiectele pe care pot lucra in cadrul companiei, mai jos am listat 5 motive pentru care le recomandam celor care sunt in cautarea unui job sa isi noteze in agenda prezenta la Angajatori de TOP:
  • Diversitatea companiilor prezente, 70 de companii cu planuri de recrutare in domenii de activitate, precum: IT&C, Inginerie, Automotive, Servicii si BPO, Retail, FMCG, Servicii de recrutare, Logistica, Audit si Consultanta, Financiar-Bancar, Constructii etc.
  • 2500 de joburi si oportunitati de cariera pentru profesionisti, absolventi si studenti;
  • Peste 270 de pozitii in cadrul programelor de internship& trainee si a stagiilor de practica;
  • Participarea gratuita, in baza preinscrierii la 25+ workshopuri si conferinte;
  • Sesiuni gratuite de consiliere in cariera oferite la standul CV Experts de specialisti in recrutare cu peste 10 ani de experienta.
Accesul la Angajatori de TOP Timisoara este gratuit in baza CV-ului Barcode descarcat de pe Hipo.ro si va fi permis vineri, 21 octombrie, in intervalul 10.00-18.00 si sambata, 22 octombrie, in intervalul 10.00-17.00, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania