Cum te asiguri ca nu ai greseli in CV? Noi iti oferim consiliere gratuita la Angajatori de TOP Timisoara


 
Vino la CV Experts pentru a te asigura ca CV-ul tau evita cele mai frecvente erori din procesul de recrutare. Vineri si Sambata vom avea 4 specialisti in HR carora le-au trecut prin fata ochilor multe CV-uri si sunt deschisi sa iti ofere feedback gratuit.
Iti sugeram sa treci mai intai pe la standul CV Experts si ulterior sa aplici la companii. In plus, daca integrezi feedbackul in CV-ul tau de pe Hipo.ro, acesta se actualizeaza in baza de date a companiilor.

Pentru ca stim ca sunt cateva intrebari la care te-ar ajuta sa afli raspunsurile inca dinainte sa vii la Angajatori de TOP, iata mai jos parerile a 2 dintre specialistii in resurse umane care vor fi prezenti la targ pentru a-ti oferi cele mai bune sfaturi pentru cariera ta.

Ce urmaresc angajatorii cand se uita pe CV? Un CV care impresioneaza este cel care atrage atentia din primele secunde

„CV-ul este cartea ta de vizita, primul contact cu firma angajatoare! Printre cele mai importante aspecte pe care angajatorii le urmaresc in CV-urile candidatiilor sunt punctarea responsabilitatilor importante, ordinea si claritatea informatiilor, detaliile necesare postului la care se aplica (spre exemplu: folosirea unui anumit soft, tehnologie, nivelul de limbi straine cunoscute). Un CV care impresioneaza este cel care atrage atentia din primele secunde. El poate atrage atentia prin forma si asezare in pagina. In functie de nivelul de cariera la care te afli, poti opta intre un CV clasic (de tip Europass) sau unul stilizat, adaptat personalitatii tale. Indiferent de alegere, important este ca CV-ul sa spuna o poveste frumoasa, nu sa fie un puzzle pe care recruiter-ul sa il reconstruiasca. » (Nicoleta Nedelea, Step Up)

Din punctul de vedere al Oanei Olea - Recruiter la HR Friend, "cel mai important aspect este descrierea succinta a activitatilor desfasurate la fiecare loc de munca, urmat de o evaluare corecta a nivelului lingvistic. Un CV bun trebuie sa fie clar si concis, usor de urmarit, de aceea este importanta si atentia pe care candidatii o acorda asezarii in pagina. Indiferent daca este vorba de un format standard (Europass) sau un format personalizat, ideal ar fi sa ne luam timpul necesar redactarii CV-ului si sa fim atenti la detaliile de ortografie, punctuatie si asezare in pagina.”
 




Care sunt cele mai frecvente erori in editarea unui CV ?

« Experienta noastra ne-a facut sa identificam o serie de probleme frecvente in redactarea CV-urilor de catre candidati. Printre cele mai intalnite greseli ale redactarii unui CV se pot enumera:
  • enuntarea ambigua a obiectivului profesional,
  • nerespectarea ordinei experientei profesionale,
  • greselile gramaticale si de ortografie,
  • poze si adrese de e-mail nu tocmai profesionale,
  • mentionarea unor aspecte irelevante pentru specificul jobului.
Pentru a fi cu un pas mai aproape de obtinerea jobului dorit te incurajam sa soliciti un feedback din partea specialistilor HR din cadrul standului CV Experts. » (Nicoleta Nedelea, Step Up)

Format Europass sau CV personalizat?

Formatul nu conteaza desi, pentru anumite job-uri creative (de exemplu web designer) un CV personalizat poate fi un indicator al creativitatii dar si a motivatiei candidatului.

Puteti sa ne dati un exemplu de CV care v-a impresionat si ne puteti explicati de ce?

CV-ul unui candidat pentru un post de programator pe care l-am vazut la un workshop.  Acesta era sub forma unei animatii side-scroller.



Afla cu cine vei avea ocazia sa te intalnesti la standul CV Experts din cadrul targului Angajatori de TOP
 
Nicoleta Nedelea – Step Up

Nicoleta Nedelea a absolvit Facultate de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii, specializarea Comunicare si Relatii Publice si a urmat un Master in Mangementul Resurselor Umane.

Cariera in resurse umane a inceput-o in 2015, iar din anul 2016 s-a alaturat echipei Step Up, unde lucreaza pe proiecte variate de recrutare. Nicoleta este o persoana sociabila, vesela, hotarata si pasionata de lucru cu oamenii.

Oana Olea - Recruiter la HR Friend

Am urmat cursurile facultatilor de Litere (Limbi Moderne Aplicate) si Psihologie. In prezent lucrez ca Recruiter la HR Friend, iar inainte am fost intern in departamentul de recrutare al Continental Anvelope. In timpul facultatii am participat la diverse activitati de voluntariat - am fost consultant PR pentru OSUT si asistent educational pentru o fetita cu Sindrom Down.

Pregateste-ti CV-ul Barcode si vino la standul CV Experts la Angajatori de TOP Timisoara, vineri si sambata, 17-18 martie, pentru a-ti mari sansele de angajare!

Te asteptam la Centrul Regional de Afaceri, la cel mai mare targ de joburi din Banat!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara


 

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara