Timisoara este unul dintre cele mai importante centre de dezvoltare software din ACI Worldwide



ACI Worldwide, lider pe piata platilor electronice, printr-o suita larga de produse software ofera institutiilor financiare si procesatorilor de carduri din intreaga lume eficienta si securitate in efectuarea platilor electronice. Anul acesta, participa la Angajatori de TOP Timisoara cu un TechLab -Does QA Automation help fight fraud? Inscrie-te si tu!

ACI are sediul central in USA si birouri in peste 40 de tari, iar ACI Romania – Timisoara reprezinta unul dintre cele mai importante centre de dezvoltare software din ACI Worldwide, cu un intreg spectru de specializari incepand de la ingineri software, ingineri QA, business analisti pana la roluri de management, project management si roluri ce ofera suport pentru client, toate acestea creand numeroase oportunitati de dezvoltare personala.

Doua roluri importante in ACI sunt cele de Quality Assurance si Business Analyst, deoarece acestea asigura calitate si claritate in dezvltarea unor produse scalabile, securizate si performante.

Produsele dezvoltate de catre echipele din portofoliul ACI Payment Fraud ofera clientilor nostri abilitatea de a monitoriza si a preveni frauda in timp real, acestia avand posibilitatea de a defini reguli de frauda atat de complexe pe cat doresc.
Pentru a oferi clientului un produs flexibil este nevoie de o echipa ce intelege provocarile cu care se confrunta clientul, este orietat spre calitate si gandeste produsul pentru viitor. Iar noi ne bucuram sa avem o astfel de echipa.

De ce QA Automation si Business Analyst in echipa noastra?

Pentru a livra mai rapid si mai bun.
Rolul de Business Analyst ne ofera claritate, o gandire orientata spre nevoile clientului, aduce in echipa suficiente detalii de la o iteratie la alta si este parte integranta a procesului de calitate.
Rolul de QA Automation ne ajuta sa ducem produsul la o calitate superioara atat datorita numarului si a varietatii mari de teste rulate,dar si urmarind o cat mai mare acoperire a codului.
Echipe complete de Developeri, QA si Business Analyst gandesc astfel impreuna solutiile tehnice pentru a livra functionalitatile propuse la cel mai calitativ nivel.

De ce ACI este locul in care sa doresti sa faci QA Automation?

In primul rand calitatea este foarte importanta pentru noi la fel si realizarea testelor automate. Luam in considerare modul in care automatizam inca din momentul in care dorim sa implementam anumite solutii tehnice.
In al doilea rand, folosim tool-uri si interefete web care sunt in trend cu ceea ce este nou pe piata de software development.
In al treilea rand, ne pregatim pentru ceea ce viitorul apropiat ne va aduce: un model de lucru DevOps. Aceasta inseamna livrare software continua, o rezolutie mai rapida asupra problemelor si medii operationale stabile. Pentru toate acestea testarea si automatizarea sunt raspunsul.
Nu in ultimul rand, ACI este un loc in care ai un mediu de lucru  ce iti permite sa te dezvolti profesional, dar si personal, pentru ca ne place sa lucram inteligent si sa ne si distram.

Te asteptam la evenimentul nostru Does QA Automation help fight fraud? pentru a afla mai multe detalii direct de la colegii nostri!

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI