Pana pe 19 octombrie 2016, alatura-te tinerilor nerezonabili care se dezvolta la Universitatea Alternativa!



Universitatea Alternativa, cel mai modern spatiu de invatare dedicat tinerilor care vor sa aduca o schimbare in societate, are deschise inscrierile pentru noi studenti in anul 2016-2017. Pana pe 19 octombrie, te poti inscrie sa faci parte dintr-o noua generatie de tineri care au curajul de a-si provoca propriul traseu de invatare intr-un mod alternativ.
 
Modelul educational propus de echipa Universitatii Alternative are in centrul sau studentul. Astfel, experientele de invatare la care poti avea acces sunt gandite in asa fel incat sa poti alege ce vrei sa inveti, cum si alaturi de cine. Fiecare student primeste sprijinul de care are nevoie astfel incat sa-si creeze traseul de invatare bazat pe nevoile sale, la alegere dintr-o paleta de 15 tipuri de experiente de invatare.
 
Pentru tinerii care vor sa isi construiasca drumul, Universitatea Alternativa a dezvoltat patru comunitati de practica: management, antreprenoriat, educatie si media si comunicare. Fiecare dintre ele are ca scop cresterea profesionala a studentilor si dobandirea de competente concrete in cele patru domenii, prin proiecte practice cu mize reale si prin interactiunea cu profesionistii si companiile partenere.
 
Pe langa experientele profesionale, studentii alternativi isi dezvolta abilitati transversale, precum: autonomie in invatare, colaborare, gandire critica, abilitati de comunicare, obiceiuri si stil de viata sanatos. Prin ateliere, cursuri si sesiuni de consiliere individuala, tinerii care trec prin programul Universitatii Alternative sunt pregatiti sa dezvolte proiecte adaptate nevoilor actuale ale pietei muncii si, in acelasi timp, sa isi dezvolte un stil de viata echilibrat. 
 

Cunoaste povestile studentilor alternativi si ce inseamna Universitatea Alternativa pe 17 octombrie.

Pe 17 octombrie, de la 18:30, va avea loc un eveniment dedicat celor care vor sa afle mai multe despre comunitatea Universitatii Alternative si modelul educational alternativ. Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi aici.
 
Mai multe informatii despre Universitatea Alternativa sunt disponibile pe site sau pe pagina de Facebook, unde pot fi urmarite si viitoarele evenimente. De asemenea, cei interesati se pot abona la newsletter pentru a fi la curent cu noile cursuri si programe.

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI