Organizatii non-profit prezente la Angajatori de TOP Timisoara

Pe 21 si 22 octombrie, la Centrul Regionl de Afaceri, are loc cel mai asteptat targ de cariera! Angajatori de TOP Timisoara revine cu 70 de companii, 2500 de joburi, zeci de workshop-uri si conferinte, consiliere gratuita in cariera si nu numai. Angajatori de TOP sustine organizatiile non-profit, astfel ca la evenimnt vor fi prezente si 4 ONG-uri: Minds Hub, Check Out – Timisoara – Capitala Tineretului din Romania, AIESEC si Liga AC.

Minds Hub

„Toamna aceasta MindsHub revine la Angazatori de TOP cu un stand colorat È™i plin de surprize! Calatoria voastra pe taramul educatiei colaborative incepe prin realizarea unor altfel de fotografii pentru CV, care sa va puna in valoare abilitati nebanuite.
Va invitam apoi sa «batem un cui pentru educatie» impreuna cu prietenii nostri de la Cufir care pregatesc un adevarat festin artistic. Pe final vrem sa povestim de cursurile care va asteapta pe platforma WeLearn si evenimentele pe care le gasiti mereu în Hub.

Pentru curajosii care se vor lasa fotografiati de echipa noastra avem o tombola cu bilete la concertul Byron din 29 octombrie, dar si coduri promotionale pentru toti curiosii!  

 Ne vedem in numar cat mai mare pe 21,22 octombrie la Centrul Regional de Afaceri!"

Check Out – Timisoara – Capitala Tineretului din Romania

Timisoara- Capitala Tineretului din Romania va fi prezenta la Angajatori de TOP cu un stand de prezentare. Le vom da participantilor materiale promotionale, dar mai ales le vom expune oportunitatile de voluntariat pe care le au in cadrul programului nostru. 

Tinerii si organizatiile de tineret au in urmatoarele luni sansa de a se implica alături de noi în activitati ÅŸi proiecte care au menirea de a transforma orasul si de a-l pune pe harta oraselor tinere din Romania si din Europa. Programul Timisoara-Capitala Tineretului din Romania se desfasoara pana in luna mai 2017 si e cel mai relevant program pentru tineri, asadar un contract de voluntariat obtinut aici poate fi un pasaport bun pentru inceputul carierei.
 
De asemenea, vom puncta, in discutiile pe care le vom avea cu participantii, beneficiile extraordinare pe care le are calitatea de voluntar, premergatoare calitatii de angajat.”
 

AIESEC

„Te-ai saturat de job-ul tau de zi cu zi?  Vrei sa faci mai mult de atat, iesind din zona de comfort si explorand un job intr-un mediu strain? Daca esti pregatit/a sa faci pasul cel mare si ai dorinta de a te dezvolta atat pe plan personal cat si pe plan profesional, hai sa ne cunosti si sa afli mai multe de cum poti avea o cariera internationala, accesand un internship international in AIESEC!”
 



Liga AC

„Suntem prezenti la Angajatori de TOP pentru a transmite spiritul È™i entuziasmul pe care un tanar il are atunci cand face ceea ce ii place. Vrem sa fim alaturi de toi cei ce doresc sa ia parte la eveniment si sa le impartasim tainele voluntariatului, dar si beneficiile acestuia.”

Asadar, te asteptam cu CV-ul Barcode pe 21 si 22 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Evenimentul se desfasoara vineri, de la 10:00 la 18:00 si sambata, de la 10:00 la 17:00.
 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara