WNS Global Services ofera peste 60 de joburi



WNS Global Services participa in toamna aceasta la Angajatori de TOP Bucuresti si cauta candidati cunoscatori de limbi straine, carora le ofera un mediu de lucru profesionist si posibilitati de avansare. Vino pe 14-15 octombrie la Sala Palatului si discuta cu reprezentantii companiei direct la stand. Pregateste-te pentru interactiunea cu ei si afla mai multe despre echipa din interviul realizat de echipa Hipo.ro!

Care este povestea WNS?

WNS Holdings Limited este unul din jucatorii principali din industria de Busi­ness Process Management si s-a nascut ca raspuns la cererea crescanda a economiei globale de externalizare a proceselor interne secundare din interiorul organizatiilor mari. WNS a inceput sa opereze ca un centru de servicii al British Airways in 1996. Expansi­unea sa accelerata s-a bazat pe un mix de initiative de dezvoltare organica si achizitii, devenind in 2006 una dintre primele companii de Business Process Management listate la bursa din New York (NYSE). Astazi aducem valoare adaugata de business pent­ru 200+ de clienti globali, livrand servicii din 37 de Centre Operationale, localizate in 12 tari de pe 5 continente.

Daca ar trebui sa alegeti 4 atribute care va descriu cel mai bine ca angajator, care ar fi acestea?

Valori, procese interne, inovatia tehnologica si o perceptie unica asupra pietei. 

Care sunt cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

Mai mult de 400 de angajati in Romania  impartasesc valorile WNS, livrand expertiza tehnica si excelenta operationala in servicii financiare, asigurari, mar­keting, logistica si achizitii, telecom, media, turism, productie sau retail. Recrutam cel mai des atat juniori cat si seniori, vorbitori de engleza, germana , franceza, italiana, spaniola pentru domenii de Customer Support si Finance & Accounting, insa avem si joburi pentru vorbitori de rusa, maghiara, greaca, portugheza, turca, olandeza, ceha sau poloneza.

Ce planuri de recrutare are WNS in toamna aceasta pentru profesionisti si juniori (nr. de pozitii, departamente, profile) si pentru care dintre aceste pozitii vor putea aplica vizitatorii Angajatori de TOP?

Pentru urmatoarea perioada a anului fiscal, avem deschise pozitii atat pentru proaspat absolventi, juniori, seniori cat si pentru specialisti. Planurile de recrutare WNS sunt pentru 20  vorbitori de germana, 30 pozitii pentru vorbitori de franceza, 30 pozitii pentru vorbitori de italiana, spaniola si multe alte joburi pentru vorbitorii de, portugheza, ceha, poloneza.

In ce consta procesul de selectie la WNS?


Care sunt motivele pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la WNS?

In WNS vor gasi oameni cu dorinta de autodepasire, interesati de nou, generosi si sociabili. Iar, ca in orice experienta, “you get what you put in”. WNS nu face exceptie. In WNS, ne asumam responsabilitatea sa cream o atmosfera de lucru favorabila, transparenta, si sa acordam atentia necesara astfel incat orice EU special sa evolueze.

Echipa WNS Global Services te asteapta pe 14-15 octombrie la standul de la Angajatori de TOP!


Echipa WNS Global Services
 

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI