AMOMA recruteaza pasionati de IT si vorbitori de limbi straine la Angajatori de TOP



AMOMA participa primavara aceasta la Angajatori de TOP Bucuresti si te asteapta la standul lor pe 24 si 25 martie sa descoperi oportunitatile de cariera pentru vorbitorii de limbi straine si pasionatii de domeniul IT!

Care sunt ariile in care activeaza Amoma in Romania?

AMOMA.com este o platforma online de rezervari hoteliere (www.amoma.com). Domeniul in care activam este cel al serviciilor in domeniul turismului, insa totodata avem deschis in Romania si departamentul de Software Development, care se ocupa cu dezvoltarea si intretinerea platformei de rezervari.

Cum ati descrie Amoma in cifre?

In cadrul familiei AMOMA avem in prezent mai mult de 350 de membri. Familia noastra s-a format in urma cu 10 ani si avem “rude” in Spania, Franta, Elvetia si Anglia. Aici se vorbesc 9 limbi straine, iar zilnic interactionam cu vorbitori nativi din peste 200 de tari.

Care sunt planurile de crestere/dezvoltare Amoma?

AMOMA.com este o companie care activeaza cu preponderenta pe pietele din Europa, S.U.A., Canada si Australia, dar este in continua dezvoltare si pe alte piete, ultimul office pe care l-am deschis fiind cel din Hong Kong.

Astfel, ne marim echipa la toate nivelurile organizationale, dezvoltand in special acele pozitii/functii care presupun vorbitori de limbi straine. De aceea, recrutam activ pentru pozitii ce presupun:
  • consilierea hoteliera telefonica cu clientul - Travel Advisor;
  • verificarea si mentinerea acuratetetei informatiilor legate de hoteluri de pe platforma noastra online -Data Operator;
  • identificarea potentialelor fraude in tranzactiile effectuate de catre client - Fraud Operator.

De asemenea, departamentul de Software Development, la fel ca si restul companiei, se extinde intr-un ritm destul de alert, colegii actuali avand oportunitatea de a lucra in timp in cadrul unor proiecte interesante, ocupand pozitii incitante din punct de vedere profesional. In prezent avem deschise pozitii de Senior/ Junior Operations Developer, Frontend Developer and Data Base Administrator.

Care sunt principalele elemente prin care AMOMA se diferentiaza ca si angajator?

AMOMA este mai mult decat un angajator, este un loc in care te simti ca in familie, in care se leaga prietenii ce dureaza o viata, dar si in care poti sa iti construiesti o cariera! Din prima zi in care te alaturi familiei noastre, iti oferim toate sansele sa te dezvolti personal si profesional si toate instrumentele necesare pentru a avea cariera mult visata.
Suntem deosebit de mandri ca peste 90% din pozitiile noastre de specialisti, traineri, junior si middle management, sunt ocupate de catre colegi care si-au inceput activitatea in compania noastra pe pozitii de entry-level, si, datorita performantelor lor sustinute, au fost promovati pe aceste functii.

Care sunt lucrurile pe care compania le apreciaza cel mai mult la angajatii sai?

Cel mai mult apreciem atitudinea si abordarea ta fata de oameni, fata de familia in care vei intra, calitatile si interesul tau pentru a te dezvolta din punct de vedere uman si profesional in acelasi timp cu compania, echipa, familia AMOMA! Acestea sunt ingredientele absolut necesare pentru a te ghida dupa motto-ul nostru – Greater together! Desigur ca este nevoie si de motivatie, loialitate si, bineinteles, de actiuni care sa impacteze evolutia ta ca si angajat, care sa te ajute sa obtii performantele ce iti vor asterne calea catre sucess!

Ce oportunitati de cariera ofera Amoma?

Oportunitatile de cariera sunt diverse, ele aparand in mod dinamic si ca o consecinta fireasca a procesului de dezvoltare a companiei.  Aceste oportunitati apar atat pe orizontal, catre specialisti in domeniul de Quality Assurance, Training, Account Management, Accounts Payable, dar si pe vertical, catre pozitii de junior si middle management.
Din perspectiva echipei de Software development, colegii nostri pot accesa proiecte diverse care sa ii invete lucruri noi, dar si pozitii de Technical Project Management. Tot aici suntem foarte bucurosi sa anuntam/mentionam ca derulam un program de internship, deschis catre oameni talentati, care isi doresc sa afle tainele proiectarii PHP!

Cat de importanta este experienta anterioara sau studiile in domeniu pentru obtinerea pozitiilor entry-level in Amoma?

Apreciem dorinta de a te dezvolta, de a dobandi competente, daca acestea nu au fost deja dobandite prin studii de specialitate! Desigur ca studiile in domeniu arata ca exista deja un interes al candidatului catre activitatea noastra si reprezinta un predictor de succes in acest sens, intrucat acesta a dobandit deja anumite cunostinte in domeniu care sa il ajute. Totusi, putem mentiona ca, din experienta noastra, competentele pot fi dobandite cu succes si pe parcursul activitatii. Cel mai important aspect este ca si candidatul sa isi doreasca sa faca parte din familia noastra, sa ii placa ceea ce va urma sa faca si desigur, sa se potriveasca profilului cautat.

In ce consta procesul de selectie?

Procesul de selectie difera in functie de pozitia pentru care esti recrutat. Si in acest sens, echipa noastra parcurge cu atentie fiecare aplicatie, cautand elementele comune cu profilul cautat. Astfel, echipa organizeaza procesul de recrutare astfel incat acesta sa fie cat mai scurt,constand intr-o invitatie la interviu , in care discutam despre AMOMA si despre oportunitatile de colaborare existente, instrumentarea unor teste de abilitati, proba lingvistica si feedback-ul final, care iti este comunicat, fie el pozitiv (ofertarea pe job), sau negativ.

Ce apreciati cel mai mult la un candidat in timpul procesului de selectie?

In etapa procesului de selectie, sunt mai multe elemente de apreciat la candidati. Apreciem raspunsurile sincere, pline de informatii si interactiunea pozitiva cu acestia. Intotdeauna un zambet si o discutie sincera vor fi extrem de apreciate in cadrul companiei noastre. Nu uitati: interviul este o discutie in care recruiterul va ajuta sa identificati potentialul de colaborare, restul vine de la sine!

Care sunt cele mai frecvente erori pe care le fac candidatii in procesul de selectie (juniori sau profesionisti)?  Cum ii pot afecta?

Erorile pot fi diverse si depinde de cat de experimentat esti cu interviurile, cu acest gen de discutii! Daca nu ai prea mare experienta, un recruiter adevarat va sti sa conduca discutia astfel incat sa te ajute, sa iti “descopere” potentialul, sa vada acea stralucire a unui diamant neslefuit! Asa ca important este sa nu te prezinti ca si cum ai fi altcineva, s-ar putea sa iti faci rau! Vino la timp la intalnire, fii serios, pozitiv, mandreste-te cu abilitatile, experienta si realizarile tale, dar recunoaste-ti si momentele mai putin placute din activitatea ta anterioara, esecurile, daca au existat, - asta inseamna ca ai invatat deja ceva, te-ai maturizat, esti mai responsabil, lucruri care ne plac! Pe termen lung, acest gen de abordare nu poate decat sa te plaseze intr-un job si intr-o echipa care chiar sa ti se potriveasca si astfel vei fi fericit!

Pentru tinerii aflati la inceput de cariera, nevoia de a deveni un specialist competitiv reprezinta o prioritate. Cum sustine Amoma acest obiectiv profesional?

Prin organizarea periodica de sesiuni de trainguri profesionale, in stricta legatura cu jobul, dar si prin derularea de programe de dezvoltare personala, leadership, atat cu traineri interni, cat si cu colaboratori externi.

Care sunt cele mai deosebite beneficii sau initiative interne de care se bucura angajatii Amoma?

In cadrul familiei AMOMA, colegii nostri se bucura de discount pentru rezervarile hoteliere facute prin intermediul AMOMA. De asemenea, periodic se organizeaza evenimente interne si petreceri, pentru ca noua ne place sa sarbatorim in familie. Nu in ultimul rand, ce poate uni mai mult o familie decat atunci cand fac fapte bune impreuna? Tocmai de aceea suntem implicati impreuna in activitati de CSR – lupta impotriva cancerului de san, plantam copaci pentru viitorul copiilor nostri, participam la cross-uri si strangem fonduri pentru copii neajutorati, etc.

Ce alte surprize ii asteapta pe participanti la standul de la Angajatori de TOP?

Concurs sau alte initiative. Pentru ca ne-am obisnuit sa ne diferentiem in fiecare an si pentru ca vrem sa pastram suspansul, o sa dorim sa ramana la nivel de surpriza, cu adaugirea ca nu ii vom dezamagi pe candidati nici anul acesta.

Viziteaza standul AMOMA la Angajatori de TOP in aceasta primavara, pe 24 si 25 martie la Sala Palatului!


 
 
Inscriere Angajatori de TOP Bucuresti

 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI